Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE

onda atest na manju tonazu :)

I ja sam to pomislio, ali ako te zaustavi policija i trazi saobracajnu, i atest na 5t a ti natovario 15t sta ces onda :haha: :haha: :haha: :haha:

Ako nema vagu može da se slika, kako da dokaže da imaš 15 t u prikolici ? :D

onda ces da platis ,, kaznu ,,
a nece on da zaustavlaja bez vage budi siguran a ako hoce da ti nadje nacice ti jos milion stvari pored pretovara :)

Stavis crvenu u saobracajnu i tako das policajcu, ako vrati bez crvene teraj dalje(u 95%slucajeva).
Tako moj bivsi kolega Zdravko autoprevoznik resavao stvar sa policijom kad ga zaustavi. :haha:

moje misljenje,ako mogu da se prikljucim... platiti registraciju po tonazi pa koliko je da je jer ipak mislim da ce biti manja registracija (t.j razlika izmedju 5 i 15tona) nego kazna kad te navata za pretovar. jos ako te uhvate par puta u godini.... :zli: to je jedno. drugo: sta mislite dali bi se moglo navesti u saobracajnoj veca tezina same prikolice? naprimer za jednu tonu? pitam jer bi onda to islo u nasu korist kod murijinog merenja pretovara zar ne? i jos ako uzmemo u obzir da je dozvoljen pretovar 5% po osovini... shvatili ste me? sta mislite,dobra ideja? a treca stvar: samo za jednu stvar te murija moze kazniti. znaci nema ono da ti nakarika sve sto je ne ispravno pa da pandur sabira a ti se oduzimas....

SaleCar je napisao(la):
Petar123 je napisao(la):
meni su obe registrovane na zelene tablice trajno :)

Pa sve prikolice i traktori su registrovani na trajno :cao: :cao: :cao: :cao:
Ali to vise ne vazi cisto da znas :cao: :cao: :cao: ako te tako zaustave dobices kaznu za neregistrovano :udri: :udri: :udri:

Treba neko da kaze koliko sada iznosi registracija, po novom....?
Izgleda da ide po tonazi samo se jos :nono: zna koliko iznosi tj.koliko ce sada da kradu ::novac:: svake godine...?

Ne kradu oni nema potrebe za krađom kad im mi odnesemo.

a sta se desava jel su oni doneli uredbu kako ce to biti reseno ?
trajna registracija samo svake godine tehnicki i osiguranje ili svake godine registracija ....
dok ne donesu mozemo mi da nagadjamo do prekosutra mozda donesu nesto sasvim deseto naprimer da ne treba da se menjaju tablice uopste hehehe
jer u saobracajnoj pise da je trajno registrovano :)
samo napravis osiguranje i cist si sto posto :)

@sinisa1979
Prica se da ce biti 1t=1000din pa sada ko ima 3-4 kamionske kao kod nas u selu bice veselo :cao: :cao:

@Petar123

Videcemo sta ce biti sa tim, meni registracije na "malim" prikolicama isticu oko 20marta, pa onda kada budem isao da ih registrujem i uzmem nove tablice, odmah cu pitati i za kamionske i napisacu ovde sta mi budu rekli :cao: :cao: verovatno ce biti po tonazi, samo pitanje koliko jos :cao:

Registacija komplet za bivšu kamionsku 7000 din. 20t nosivost. Nove tablice.

Mims je napisao(la):
Registacija komplet za bivšu kamionsku 7000 din. 20t nosivost. Nove tablice.

Jel to zaista provereno, u saobracajnoj pise 20t....? :cao: :cao: :cao:
Ako jeste to je Odlicna vest za sve :cao: :cao: :cao:

Jeste, lepo piše. Ovde naravno ne spada atest ko mora da ga radi.

Sasvim OK, jedino što ima duple gume inače nije loša.

Sto su lose duple gume?Ja sam vukao i sa duplim i bez ova mi bolje ide sa duplim.Kad kisa padne pa jos neka ritina te zadesi nepomazu ni jedne ni druge.Meni se desilo na zmaj 410 potone zadnji tocak do osovine puna soje a niko nebi rekao da je tu mekano.
Ova utva je dosta povoljna ja sam gledao slicnu pre par dana trazi 3000 evra samo neda gume na njoj koje se duvaju na 9 bari vec neke losije to je vec skupo

e ja prosle nedelje platio atest 450 eura za dve uivine kamionke od 6 m sad jos tablice da dobijem.

zzivica je napisao(la):
e ja prosle nedelje platio atest 450 eura za dve uivine kamionke od 6 m sad jos tablice da dobijem.
Ajde nam napisi koja je procedura da se uradi atest,sta sve treba da se uradi na prikolici,sta treba od papira,,to je cena samo za atest ili sve troskove? malo detalja nije na odmet. pozz

Drugar napisao sam ja ovde šta treba za atest i koliko košta samo se malo vrati u rikverc.Živice to je sve komplet sa registracijama a ne samo atesti.

Nazad
Vrh