Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Odg: KAMIONSKE PRIKOLICE U SLUZBI POLJOPRIVREDE

zelena nije kiperka ali je na zelenoj tablici.Cena 3000 :nono:
a ova druga na beloj tablici 3500

Mnogo je to para za te prikolice

a koje su cene zmajevki trenutno ?

Komsija je zvao rece mi 2500e ako je istina :cao:
zvacu i ja sutra :cao:

Zmajevku dobru ne mozes naci ispod 3500e kiper
Ali po meni su bolje kamionke, polako ali sigurno potiskuju ove male prikolice bar kod nas :cao:

Samo je pitanje kolika ce biti registracija na njih...? Jel neko registrovao da nam kaze...? :ppozdrav:

I da li znas mozda kolko moze max da se tovari na troosovinku? :ppozdrav:

Ako hoces da ti sluzi kao mali silos, napravis joj "gace" od dzambo vreca do krova, i tovaris je ravnu ladno, ali moras je naravno podupreti od dole "malo" sa drvima :haha: :haha: :haha: da ne trpe toliko gume i gibnjevi, vidjao sam to na dosta mesta stane oko 36-39 tona zavisi kako "nagazis" :haha: :haha: :haha: :haha:

A ovako za transport ja mislim da vise od 22 tone nije preporucljivo :cao: :cao:

znaci vise se isplati dati za dobru kamionsku prikolicu koja znas da nije prevrtana i nije varena i da je isla samo po putu nekih 2500 eura i uloziti u prepravku stranica za rifuzno kipovanje
registrovati je na zelene tablice i miran si bar 10 godina :)
a ne kupovati zmajevku koja je macka u dzaku plus jos sto je skupa ....

Petar123 je napisao(la):
znaci vise se isplati dati za dobru kamionsku prikolicu koja znas da nije prevrtana i nije varena i da je isla samo po putu nekih 2500 eura i uloziti u prepravku stranica za rifuzno kipovanje
registrovati je na zelene tablice i miran si bar 10 godina :)
a ne kupovati zmajevku koja je macka u dzaku plus jos sto je skupa ....

Pa da bolje uzeti neku kamionku i prepravis stranice na rinfuzno kipovanje i to je to samo je jos ipak pitanje kolika je registracija na njih, jer to jos ocigledno nike ne zna :haha: :haha: :haha: :cao: nasao sam jednu kiperku za 2800e u super stanju, a ima jedna utvina 12t na zelenim tablama 2600e trazi i to fihno na oko nije bas lepa i ima duple tockove, sto je puno puno je ja bar tako mislim :cao:

mindjušar je napisao(la):
ja sam prodao zmajevku za 5400,prvi vlasnik
Svaka cast :ppozdrav:
Mora da je bila kao nova :cao: :cao:

Ima u rumi na vasaru dovlaci covek po 3komada komplet remontovane kao ispod :udri: za 5500e sto je stvarno previse, bolje uzeti 2 kamionke nego tu zmajevku po meni :cao: :cao:

Vidite ovako mene je registracija kamionke(atestirana na 12.850kg nosivosti)prošle godine u Junu mesecu koštala 6.300 dinara sve u kompletu sa osiguranjem(680 din)tablicom i saobraćajnom.Atest sa teretne na poljoprivrednu 4.750 dinara+uput na atest i tehnički(oko 4.000 dinara ne mogu baš da se setim tačno)

meni su obe registrovane na zelene tablice trajno :)

Petar123 je napisao(la):
meni su obe registrovane na zelene tablice trajno :)

Pa sve prikolice i traktori su registrovani na trajno :cao: :cao: :cao: :cao:
Ali to vise ne vazi cisto da znas :cao: :cao: :cao: ako te tako zaustave dobices kaznu za neregistrovano :udri: :udri: :udri:

Treba neko da kaze koliko sada iznosi registracija, po novom....?
Izgleda da ide po tonazi samo se jos :nono: zna koliko iznosi tj.koliko ce sada da kradu ::novac:: svake godine...?

Ako bude kao za kombi vozila i za pik ap vozila uzeće koliko im treba :udri:, mora budžet da se napuni na neki način ! ::lose::

mislim da ce morati samo da se radi tehnicki pregled i obavezno osiguranje svake godine
sto je ajde da kazemo normalno ali za nas u srbiji to je nenormalno da radimo tehnicki svake godine i da uplatimo osiguranje :)

Petar123 je napisao(la):
mislim da ce morati samo da se radi tehnicki pregled i obavezno osiguranje svake godine
sto je ajde da kazemo normalno ali za nas u srbiji to je nenormalno da radimo tehnicki svake godine i da uplatimo osiguranje :)

Daj boze, ali 99.9% ce biti obavezna registracija a to ce biti ubijanje za ove prikolice ako bude po tonazi ::lose:: ::lose:: ::lose::

Nazad
Vrh