Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Ja sam trazio kamionsku prikolicu,ali prava kiperka ima i pravu cenu,plus treba odraditi sertifikat na zelene table. Kod nas mora kiperka,samo jedno otkupno mesto ima rampu,ostali svi imaju piste. Kad bi moralo da se lopata,kombajn bi cesto stajao,dnevno ovrsim od 9 do 12 vagona psenice,treba to uraditi bez zastoja.

Ja bih bio rad da kupim kamionku trostrani kiper i prebacim je na zelenu tablicu.Cene su astronomija i za jednu takvu dobru mogu da kupim dve Zmajevke koje su opet dosta praktičnije prikolice za sve tako da ne znam šta da kažem.

Skupe kamionske kiperke i jel vazi jos uvek da mogu da predju na zelene table ? Jednoosovinka nije losa nasao sam jednu od 8t moze da zavrsava posao a kipuje na sve tri strane

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Danas sam prošao ko zna koliko km kroz Mačvu i Srem..sve samo lomovi,na oglasima vrh slike...žali bože pare za gorivo..

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Stiže kući,dugačka 7,2m ..refuz sa leve strane,gaće,rol cirada na krovu,lanci unutra..1700e
6b654ed3f3b58e9a41e70b273f095a25.jpg

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Kolege da li neko ima da proda kamionsku prikolicu trostrani kiper? Nosivosti oko 15tona

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh