MarkoSreta
Član
Jel vozi neko kamionku na jastucima? Kakav priključak ide za vazduh i jel je razdvojen od kočionog prilljučka?
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja je vozim,isti je prikljucak za kocnice i za naduvanje jastuka na jedno crevo ide..barem kod mene je takoJel vozi neko kamionku na jastucima? Kakav priključak ide za vazduh i jel je razdvojen od kočionog prilljučka?
Na 4 bara otpusta kocnice i mozes da krenes,a u voznji je drzim na 6 bara
Pa da, šta je tu čudno? Kad teraš na silos valjda tamo ima kipa?Dusu dala za zrno?,svaka tebi cast,licno ne bih lopatao rucno iz prikolice pa nzm sta da je,a tek kamionka xd...
Pa ti kad se bojiš teraj zmajevku, ja se ne bojim da mi kipuju i traktor i prikolicu, pa ću terati kamionku... Šta odma dižeš nos... Ima svoje prednosti kamionka i to mnogo, al kako bi ti to znao kad nisi imao prilike da je vučeš, lakše se vuče nego tandem zmajevki, koči ubija kako koči, nema brega u inđiji gde nisam bez da se oznojim sišao i popeo se, i ono što je najvažnije koštala me 1500e,a dve zmajevke sam platio 6000 i još morao da uloži u njih...Ako ces samo na to da racunas onda nemam sta reci.A i kad kipujem negde gde ima silosa ,uglavnom se kipuje u hangarima,podna skladista,bilo je i sutuacija da kip rampa ne radi.A kod nas u selu samo podna skladista,kakve kip rampe.Sem toga,nikad nisam voleo da mi naginje traktor i prikolicu na kip rampi,neka hvala,ima svoje kipovanje prikolice,i brze i bezbednije.