Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 7,5t za sopstvene potrebe ne treba CPC.Gledam da uzmem neki mali kiper pa sam se raspitivao.Dakle sve što može da vozi ova trenutna C1 kategorija, a da je za sopstveni prevoz ne treba CPC.Mali kamion ispod 3,5 t netreba cpc.To je tamic ili neki dzip![]()
Jbg, prosla su vremena kad je moglo lale-mile, u svaki restoran i birtiju da se svrati.Već imaš nešto sličnoNova generacija tahografa satelitski praćena, beleži lokacije pa nema više pauze tokom istovara.Moraš da unosiš utovar/istovar u tahograf i beleži ti lokaciju.
Taj posao je postao golo govno, onog trenutka kad su ubacili krevet i frižider u kabinu.
Prica mi pre par nedelja drugar sto vozi u nekoj firmi da firma svesno ide na to da placa kazne ali nisam zapamtio sta je u pitanju tacno, cini mi se da je 50k ta kazna koju placaju a znam da radi duple smene sto ne bi smeo.. Pominjao je i neko cepanje jer valjda ima staru verziju tahografa..Meni jos niko na putu nije trazio taj glupi cpc.
Cista glupost za uzimanje para.
Imamo jedno vozilo na firmi, da bi bio u reguli sto se kaze, nosim punu fasciklu kojekavih papira, i opet cesto nesto fali...
A kazne na firmu da ne pricam kolike su.
28 poslednjih traka treba imati kod sebe ili potvrdu o odsustvu koja se ne sme rukom popunjavati.
Ispostovati dnevne i nedeljne pauze...
Ne zna covek kolika je odgovornost i stres dok ne pocne to da radi.
Ne znam sta bi jos mogli da uvedu i zakomplikuju ovaj posao, mozda da pocnu satelitski da prate ljude i da beleze koliko je nuzdi vrsio u toku dana i nedelje.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I ja sam to uradio,ali vise nemoze.Moze samo novije generacije ili kao postojeci.Na fizicko lice...
Mi smo izvadili tahograf na karticu a ubacili na listice.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока