Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu ljudi jos svesni koliko ce nam cigani praviti problema.Pisem kako je sad sa ciganima. On sme da prodje bilo gde bez obzira na znak, ne gledaju mu gume dal su zimske,nema sertifikate i ostala sranja , a i ako ga dirnes nesto odmah je to maltretiranje .
Za desetak kilometara puta ti netreba kamion,to mozes sa traktoromSta mi je sve potrebno od dokumentacije da prevezem 1500-2000 gajbi u par dana 10-ak km do otkupnog mesta i da li ste stavlja listic u tahograf kada se vozi za svoje potrebe ?
od marta nasa stara cpc vredi 7 godina za unutrasnji transport,jer je produzen rok zbog ovih sto uvek kasne,inace vazi 5 godinaZa sopstvene necu da tvrdim nista, ovo je za vozace kamiona...
Koliko godina ces imati da ispolazes bas i nisam siguran, ali od marta ce vaziti sedam godina kartica...
500-600 gajbi dnevno ?Za desetak kilometara puta ti netreba kamion,to mozes sa traktorom![]()
Može i u euro 5 da se stavi tahograf na listić. Ja sam imao kamione 2010 god, i ubacivao sam tahograf na listic.Ima na listice i dalje. Euro 3 iz 2005-6 godine ima listice npr
Vise nemozemmoglo je u sve do 2011 ali od prosle godine je obavezan na karticu.Ja sam u moje stralise e5 stavio jos davno i mana iz 2008.u volvu sam imao onaj sto iskace iz table,njega sam menjao jos 2015.Necu menjati kamione dok ne pocrkaju , dobri su za unutrasnji transport.Može i u euro 5 da se stavi tahograf na listić. Ja sam imao kamione 2010 god, i ubacivao sam tahograf na listic.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Nisam dobro napisao,zamena je bila moguca na vozilima do 2011 godiste,od nedavno je u slucaju kvara dozvoljena zamena samo za digitalni.Svi analogni se mogu koristiti sve dok je vozilo registrovano za rad u SrbijiProšle godine sam u Mana 2008 god, stavio tahograf na listić. Pre neki dana sam isto registrovao Atega 2003 god, tahograf što izlazi uz table, bez problema ga bazdario.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Ja položio 91, pa opet moraš i za tih 5 godina da ideš na predavanja, mada sad su produžili rok +2 god ko nije slušao sva predavanja za 5 godina.Ja išao jer nikad se ne zna kad će da zatreba.Ko je polozio ranije (ja sam 2006) kad napravi karticu onda moze 5g sa njom da vozi. Nakon toga mora u skolu. Glupost, inace nema vozaca sad tek biti nece