AcA OPEL
Član
Pa da, cetvoroosovinac. Posto je spomenut kiper i ozbiljan kamion, za njega znam da se uklapa. U pretovar moze da tera 35 t bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kupi fapaVidim da se povela prica o kamionima kiperima za poljoprivredu, sta bi preporucili, da nije skupo i da radi posao,kiper kamion , nosivost ~ 8,9 tona, da radi solo bez prikolice?
I kod nas se slicno govorilo-MAN radni,Mercedes paradni.Kod nas kazu ako hoces radnika kupi Man,ako hoces sminkeraj kupi Mercedes...
Dobro vam je predlozio Goran G. Moze da dodje u obzir npr FAP 1921. E,jedino sto je njegova nosivost malo veca od ove sto ste naveli i mislim da je oko 10,do 11 t.Vidim da se povela prica o kamionima kiperima za poljoprivredu, sta bi preporucili, da nije skupo i da radi posao,kiper kamion , nosivost ~ 8,9 tona, da radi solo bez prikolice?
To za 1620? Kod nas tahograaf 8200 bazdarenje,a ko je morao da menja 350 evra sve.u cetvrtak sam platio 63ooo i tahograf oko 7ooo