talianu
Član
Vidim da ste se lepo raspisali pa da priupitam šta predlažete da uradim sa GS Imam ga oko 60% A ZD I jonagld po 20 %? Jabuka je zdrava nije trula .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaš potrebe vjerovati ili ne vjerovati kada su u pitanju opšte poznate činjenice. Jedino možeš ne biti svjestan da postoje....ali ne verujem da se moze dobiti tolika kolicina rakije iz tog procenta secera
Ne moraš pametovati o industrijskoj jabuci i dodavanju šećera, i o tome kako tvoji prijatelji prave rakiju, ako pričamo o prinosu rakije od voća koje ima 11% šećera. Samo o tome pričamo jer si u citatu koji ponovno ispod postavljam iskazao nevjericu i sumnju u ono što sam napisao..... Ako te zanima da li negdje griješiš u postupku posle kupovine ili berbe napiši ga pa možda nađemo razlog.
Sve ostalo je nebitno za ovu priču, jer 11% šećera daje 12 litara rakije jačine 19 gradi, da li ja bio teoretičar ili ne potpuno je svejedno....ali ne verujem da se moze dobiti tolika kolicina rakije iz tog procenta secera
Posle ove tvoje rečenice, narošito posle boldiranog dela nemam s tobom više šta da raspravljam, pokazao si koliko si "naučno" potkovan. Ili ti je zakazala matematika?... Ovaj tvoj ne zna precizno izračunati ni potrebnu količinu vode za svođenje destilata na željenu jačinu, niti zna koliko jedan grad ima stepeni. ...