Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu davali ali samo od 5-te klase. Ja imam 3 i 4 klasu zemljišta i nisu dali.Opština Šabac je ove godine radila podelu saturacionog mulja iz šećerane Pećinci. 20 tona je koštalo 4000 din i to da iskipuju u njivi. Dzabe ! Inače sat.mulj je u šećerani besplatan tj plaća se samo utovar + prevoz do moje njive tih 20 tona bi me koštalo oko 25000 din !!! Razbacio sam na 2 ha .
Iz PSSS-Nis su mi odgovorili mail-om i nisu preporucili osoku,zbog zakiseljavanja zemljista.Jednostavno moze stajnjak sledece godine.Neće naškoditi ništa što je organskog porijekla.
Eh, mala igra reci. Nepovoljan uticaj na kiselost i jeste ono sto zelimo. No, ipak je smisao drugaciji, a to je da nepovoljno utice na zemljiste tako sto ne smanjuje kiselost eventualno i malo poveca, tj smanji pH.moze nepovoljno uticati na kiselost zemljista.