vojvođanin
Zaslužan član
Društvo odoste u OFF, tema je kako sam stekao imovinu, a ne gde ko radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema gde vise da se zaposli. Narocito nema onih radnih mesta gde mozes da ides da se odmoris pa kad dodjes kuci udri po poljoprivredi onako odmoran i cio sa sigurnom platom na kraju meseca.
što se vas dva neizdivanite u kafani negde tamo u kikindi,ovako se samo bez veze prepucavateDa li si pročitao ovu temu.Ako je pročitaš videćeš kako ljudi napreduju.
Šta si se vezao plate-pa ti sa 100ha možeš da kupiš mene i još par njih sa svim platama.
Ako ti moja plata smeta da ti napreduješ hajde da se promenemo.
Mi se ni ne poznajemo a o njemu se ovde ništa ne zna a sve vreme provocira ničim izazvan ali nema potrebe za pozivanjem moderatora-ja se isključujem.što se vas dva neizdivanite u kafani negde tamo u kikindi,ovako se samo bez veze prepucavate
a i ovi urednici su postali mnogo mekani
Jes' da idemo u off, ali mora se odgovoriti. Ja se bavim poljoprivredom I nisam u minisu I to bez subvencije, a sada koji je moj dobitak, moja stvar. Cenio sam tvoje postove dok nisi bio subvencionisan I dok si se borio, a sada kada si verovatno na suprugu ili tastu registrovao gazdinstvo, promenio si smer za 360 stepeni I zaboravio si kako si pisao predodnih godina.Zašto se ti baviš poljoprivredom ako si u gubitku.Odgovor na ovo pitanje je odgovor na tvoje pitanje.Zaposli se i imaćeš čistu zaradu i rešiš problem rada sa gubitkom.
Jes' da idemo u off, ali mora se odgovoriti. Ja se bavim poljoprivredom I nisam u minisu I to bez subvencije, a sada koji je moj dobitak, moja stvar. Cenio sam tvoje postove dok nisi bio subvencionisan I dok si se borio, a sada kada si verovatno na suprugu ili tastu registrovao gazdinstvo, promenio si smer za 360 stepeni I zaboravio si kako si pisao predodnih godina.
Imas lajk, nesto si mi bio sumljiv. Protiv sam subvencija, bas zbog tog muljanja I nekih koji ginu za tu bednu crkavicu, ma koliko znacila, ''domacin u dvoristu, a slepac u dusi''.
Imas lajk, nesto si mi bio sumljiv. Protiv sam subvencija, bas zbog tog muljanja I nekih koji ginu za tu bednu crkavicu, ma koliko znacila, ''domacin u dvoristu, a slepac u dusi''.
Nista protiv, daj Boze da naplatis ove I 500 000 din, Bogami ti treba da budes prvi 16 marta.Ja ne bih bas rekao da su te subvencije crkavica... Za proslu godinu sam naplatio 240 000 din za krave, 120 000 za bikove, 80 000 za svinje, plus subvencije na zemlju... Ja to ne bih nazvao crkavicom...