Krajisnik
Član
Pa imanje u Mirkovcima stoji i danas oceva majka zivi u nasoj kuci.Kuca se uskoro rusi prolazi neki put i drzava isplacuje ta imanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo djuroo je jednom recenicom opisao trenutno stanje u srpskoj poljoprivredi.ja sam nasledio 20 h zemlje izdajem u zakup i bolje zivim od onog sto obradjuje isto tolko zemlje
A po vama se isplati?slusajuci srpskog seljaka, pomislio bi covek da je poljoprivreda jedna jako nerentabilna delatnost... nista se ne isplati
Kako može da se isplati kada je cena ulaganja veća od profita, a gde su ostali problemi: stara mehanizacija i ostalo.slusajuci srpskog seljaka, pomislio bi covek da je poljoprivreda jedna jako nerentabilna delatnost... nista se ne isplati
Gde je profit veci od uloga ?Kako može da se isplati kada je cena ulaganja veća od profita, a gde su ostali problemi: stara mehanizacija i ostalo.
Evo ovde sve piše.ja sam nasledio 20 h zemlje izdajem u zakup i bolje zivim od onog sto obradjuje isto tolko zemlje
Zasto ti radis na poslu, kada ti se toliko isplati poljoprivreda?Zbog čega ovi što misle da se ne isplati ne menjaju zanimanje ili najbolje zaposle u nekoj firmi pa da vide isplativost.Problem je što mora mnogo da se radi za manje pare a mi bi sve želje da nam se ispune koliko danas jer nemam živaca da čekam do sutra.
Zasto ti radis na poslu, kada ti se toliko isplati poljoprivreda?
Zašto se ti baviš poljoprivredom ako si u gubitku.Odgovor na ovo pitanje je odgovor na tvoje pitanje.Zaposli se i imaćeš čistu zaradu i rešiš problem rada sa gubitkom.