Kako sačuvati proizvode i imovinu od lopova

Tebe su bas ojadili. Verujem da vam nije bilo lako jer sam se ja ustreso za 20-ak litara. Meni je najgrdje bilo jer se neko osmelio da krade iz dvorista, a sama kolicina nije neka. Danas sam nezvanicno pricao sa jednim policajcem i on mi kaze da napravim dupli rezervoar i u taj iz koga je ukradeno da sipam naftu i secer. Ja mu reko da me ne zeza.

U rezervoar sipam onoliko koliko mi treba za jedan radni dan jer se kod nas isto dešava.Neka izvade ako nešto ostane.

Сипајте воду у резервоар. Кад је лопов буде сипао у трактор и кренуо километар и мање , па кад му се угаси има да му г.....о иседи док покрене мотор . А ви ослушните и чућете кад се угаси трактор. Неће нико из петог села да дође да краде нафту него онај ко је најближи.

Nema puno bogatstva za sacuvati kod mene, no evo predoga jednog solidnog sredstva:
iv8v88.jpg

Dali kamere za nocno snimanje rade radnju ili je to samo cisto da se da neki dinar vise?
Covek mi nudi kamere 170 e komad, kaze samo njih ugradjuje. Nisam pitao za marku, neke karakteristike,,,

Cisto sam se zacudio citajuci ovu temu.....kod nas krade neme...ja nepamtim da se neko u komsiluku pozalio da mu je nesto nestalo.
Bilo je pre jedno 3 godine da je u susjednom selu upala ekipa i pokrala ljudima meso iz susara i otad hvala bogu nista

Urade se barijere koje okida određena kilaže,da ne pišti na mačku i kera,i kamere,IC kamere danju imaju sliku u koloru,noću crno-belu! Po meni bolje od zvučne je svetlosna signalizacija,da zaslepi provalnika,da se teže snađe izaći! A može i sms ili poziv dojava

Nazad
Vrh