radashin
Član
Je l' treba da krenemo u rikverc?
Zakon je evropski i predstavlja odraz civilizacije, za razliku od zakona u SAD-u gde se može ubiti radi spašavanja materijalnih dobara. Razumem ostrašćenost zbog povrede privatne imovine ali nismo postali životinje pa da time merimo ljudski život.
Izvini molim te, probudiš se u 3 ujutru, odeš da popiješ vode, a lopov u sobi! U tom momentu, on je zaštićen kao beli medved, ne smeš mu ništa! U tvojoj kući, pored tvoje dece u sred noći! I to je, po tebi, odraz civilizacije!? E, yebem ja takvu civilizaciju, gde se sve što je naopako proglašava dobrim i naprednim, a sve što je normalno zaostalim i punim predrasuda! Sutra ćeš da zatekneš tog istog da ti je, umesto da krade, u krevetu sa ženom! Pa, Bože moj, nisi životinja, već civilizivan europejac 21. veka, nećeš ga valjda remetiti, neka fino gospodin završi posao, a ti bi mu za to vreme mogao kafu pristaviti, jadnom!!?! Sebe smatram (a i moji prijatelji) vrlo liberalnim i popustljivim likom, ali još jednom, YEBEM JA TAKAV (LAŽNI) ODRAZ CIVILIZACIJE!!!