Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Po meni je glavni problem ove vlasti poremećeni prioriteti da ne bude da je ovde sjajno. Umesto da ovo što daje za strane investitore pretoči u poljoprivredu i preradu hrane, u pomoć pri samozapošljavanju, da reguliše uvoz hrane, kao i monopole pri otkupu i izvozu ona od svojih ljudi pravi robove u stranim kompanijama, a mi joj to dopuštamo i još idemo kao ovce na klanje. Ali i ova vlast je nečiji rob...
Kratko , jasno pravo u centar.
Jos da ga neko od ljudi iz vlasti saslusa i nesto preduzme.

U prilog tvojoj prici, jedinih 5 opstina sa pozitivnim prirodnim prirastajem su Presevo, Bujanovac, Novi Pazar, Novi Sad i ne mogu da se setim pete.Da se vratimo na temu, danas orezivao voćnjak braći arapima u Somboru,potez prema Bezdanu,tu su pokupovali oko 15 kuća, negde oko podne stiže kombi njih 7-8 pitam nekog radnika ko su sve ovi kaže, to su deca od glavnog gazde,došli u obilazak jer grade punom parom.On ima sa jednom ženom 15 dece, i ti svi dolaze u Srbiju.Dvojica prilaze, malo u priču iz Dubaija su, jedan je policajac drugi radi u bolnici,pitam ih kolika je plata kaže 5000 eura a ovaj drugi 5500 eura.Ali kaže život je skuplji,pitam koliko košta hrana i piće,kaže običan ručak u restoranu oko 20 eura,a flaša coca cole od 2 litra 2 eura.Reko to je duplo skuplje nego kod nas,a plate su vam veće 20 puta.Kad sam mu ja rekao da su ovde plate 200 do 300 eura,kaže on to je ok za jedan dan,ma ne za jedan dan reko nego za mesec dana,nije mi verovao.Eto tako sad se bar nećemo bojati da nam natalitet opada,biće dece samo će biti malo crna![]()
Ниси, изгледа, пратио тему од почетка. Предлога је било ал' су се утопили у офф.a niko ne napisa kako da se reše problemi
Е па онда једино да правимо децу без обзира на све!ima mnogo zašto i zato ali u mnogome svi nešto pricamo i znamo krivce a oni i dalje su tu, e tu je problem niko javno da podigne glas u ime svih zarad buducnosti svih
ali i tu ima caka bez druge složne strane (žene - devojke) kako vec hoce da se zove u toj prici nema nicega ,smo se pocelo propagiratida je dobro biti pozadinac /ka i da se svet vrti zbog njih da sad i ja ne pravim
zbog doticnih jer su ona napredni strucnaci u podizanju i stvaranju bolje srbije gde ce nam buduci naraštaji bolje ziveti a mi im obezbediti naravno pocetak te bolje buducnosti