BobanNB
Član
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nego poenta celog ovog mog pisanja je
Aman ženo ! Šta god da ti je bila poenta apsolutno si je promašila. Već mi je preko glave naših gastarbajtera koje dodju ovde i sole nam pamet kako eto ni tamo nijr sjajno, eto ne znamo mi to, mi samo vidimo platu u €, a pri tom ni jedan se ne vraća. Znaću da je taj zapad truo i pokvaren onog trenutaka kad vidim da se naši ljudi vraćaju u značajnom broju. Ništa sem toga me ne radi!
Malo je nezahvalno od vas koji tamo živite i radite da toliko pljujete to društvo (koga ste u ostalom vi i vama slični deo) i izigarvate velike srpske patriote pa i nacionaliste se platom u €. Ode čovek u drugi grad pa doživi neprijatnost jer nije odatlle, a kamoli u drugoj državi. "Ne zove Švaba u kuću na kafu!". Ma idi molim te, a mi smo tako divni i druželjubivi, Kad te neko ovde zove u kuću il mu treba neka korist od tebe il mu se svidja tvoja žena. Mante me srpske gostoprimljivosti i druželjubivosti.
Narvano da ima stvari koje su loše i u zemljama zapadne Evrope. Ima i ponešto da je bolje ovde, al priča kako tamo ništa ne valja ne pije vodu. Pogotovo je glupo stavljati sve zemlje zapadne Evrope u isti koš i davati im neke zajedničke negativne osobne koje kao da su prepisane iz knjge "Putinov vodič zu Zapadnu Evropu"
Ajde,ajde...vi ste sad kao u onoj prici o trnoruzici...dok vam neko ne nategne premijerku nema vam napretka,dzaba kuknjava
Ima jedan takav u mom selu. Tata i mama mu birali zenu,nisu mu davali da radi (kao ne mozes ti to da radis,nije to za tebe) zatucali ga nacisto. Tata i mama umrli pre par godina,a on momak 49 god. nigde nikoga i nicega. Sam kao kolac.
дуле био је петак а петак је дан за м..ак а циганчица је да разбијеш малер да научиш нешто другар ми је причао да кад је ишао на психологију да су они спомињали цигане као људе код којих не постоји депресија а знасе у каквим условима живе и опет немају црн поглед на свет и зато прво циганчицу због малера па тек онда ако је остала која србијанка и лалинка
Јеси ли ти уопште питао оца да те одели (не користи реч "осамосталим") да би могао да форимираш своју породицу? Ако ниси питај па препричај.Nije lako osamostaliti se i početi od nule pez ikakve pomoći, .. daj te mi konkretan plan, čistu računicu o tome
Ако ово није твоје лично искуство онда треба: мој, тај и тај, живи ту и ту, прима социјалну помоћ од 1.100€ и заради на црно толко и толко.Socijala u Nemačkoj 1100 eura, u Srbiji 70 eura, i pored te njihove socijale možeš da nađeš posla na crno koliko hoćeš i da te dobro plate.Jel treba još primera da dajem.
Ј
Ако ово није твоје лично искуство онда треба: мој, тај и тај, живи ту и ту, прима социјалну помоћ од 1.100€ и заради на црно толко и толко.
Е па ово ће још испасти супер! Можеш онда помоћи форумашима који би да иду преко да се повежу са нашим успешним људима па да уз помоћ информација и савета лакше стартују.moje primere a imam ih koliko hoćeš u više evropskih država,svi su mi bliski prijatelji.I ja ne pričam napamet i ono što ne postoji nego govorim o onome sa čim sam jako dobro upoznat.
А како та "вода у праху" може да нам помогне да повећамо наталитет?Dok vi ovde tupite i presipate iz šupljeg u prazno Japanci izmislili vodu u prahu.