Опет неодлучност. Или или!Kakav natalitet, treba polako krenuti prema granici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Опет неодлучност. Или или!Kakav natalitet, treba polako krenuti prema granici.
Znam brdo ljudi tj omladije mojih god (pocetak 20-tih) koji nemaju nameru da se zene pre 30-te, svima je isto da se uziva nema gde da se zakasni, da se izive pa onda da se Uzimaju. A sto je najgore i starjiji od mene kazu ma mlad si menjaj devojke sta ce ti sad devojka? I onda sam ja cudan sto mi nije cilj da mudem maco men ili smeker itd i da letim i menjam zene niti me takve interesuju koje svrjaju na sve strane pa ce sa 30-set da se uda, kad je 100 k promenila i eto sad se skrasila i bice verna, ma daj. A isto zene traze sve princeve neke, sve misle da zaslujuzu najboljeg, a osim fizickog izgleda nemaju sta da ponude, ne znaju nista da rade nego da bleje i izlaze.
@dusanboss
Tebi je najbolje da se ne zenis uopste, jedino tako sigurno necete pogresiti u braku, ni ti ni zena. Sto je sigurno sigurno je
To nemoze,otićeti zena kao i sve do sad.Ženiću se ako nadjem pravu ženu. Neću da se ženim zato što mi je vreme ili što to tako treba po nečijim normama. U stvari najverovatnije se neću ženiti u tradiconalnom smislu uopšte. Mogu sasavim lepo da živim sa ženom i imam decu i bez toga.
Taj je zapostavio zenu u medjuvremenu.Svi smo to u nekom delu zivota doziveli i prošli ali nece ljudi da to priznaju.Sve sto bih dalje pisao biće van okvira pristojnosti pa cu da preskocimŠto se tiče tih brakova pre i oko 20-te, u današnje vreme ih ne podržavam. Jednstavno mentalni sklop mladih ljudi je takav da su takvi brakovi u većini slučajeva osudjeni na propast.
Video sam već par takvih primera. Uglavnom ide ovako : Žena se zaljubi u jednog muškarca , samo njega vidi, on joj bude jedini s kim je bila itd. Izrode dete ili dva, to funkcioniše neko vreme i onda posle nekih 5 ili više godina kada se hormonska ljubav uveliko ugasi ona skapira da postoje i drugi muškarci pa krene što bi rekli da isteruje ono što nije pre braka. Muž naravno kad tad sazna, brak pukne i što je najgore deca ispaštaju.
To nemoze,otićeti zena kao i sve do sad.
Taj je zapostavio zenu u medjuvremenu.Svi smo to u nekom delu zivota doziveli i prošli ali nece ljudi da to priznaju.Sve sto bih dalje pisao biće van okvira pristojnosti pa cu da preskocim
Nego,dođi ti u Vrsac pa da mi tamo nesto potrazimo za tebe!
vosi nije losa ideja priznajem ali sta ako sinhronizujemo pokrete pa izazovemo razoran zemljotres ili neku drugu elementarnu nepogodu
Vrlo ste neozbiljni kad je odhranjivanje dece u pitanju....Ajte da se dogovorimo,danas u 21 čas svi gasimo komp pa žene na ledju i trt.......... i eto porasta nataliteta
To se obicno desava kad par nerazgovara medjusobno.Najbitnije je razgovor i zajednicki plan zivota.Naravno to se desava zenama posle 50 ali to je vec prirodan tokAli pogrešno je prebaciti svu krvicu na muškarca. Valda se žena tu nešto pita?
Najlepse uspomene iz detinjstva imam upravo te sirotinjske,igre u prasini ili blatu,stari hleb potopljen u vodu pa u secer,vodjenje krava na ispasu.Danasnje detinjstvo nase dece su viberi,mesendžeri i jutub.Moja mala Kristina ima 3,5 g. i nepogresivo pusta igrice sa neta i slusa decije pesmice ili gleda crtace mašu i medveda.Starija cerka od 12 g. nece ni da izadje naulicu da vozi bicigli.ja sam taj što drečitom detetu treba priusiti i kakvo/takvo detinjstvo
Vrlo ste neozbiljni kad je odhranjivanje dece u pitanju....
Najlakse je spopasti zenu i eto deteta, nego tom detetu treba priusiti i kakvo/takvo detinjstvo a to vec nema veze sa zivotinjskim instinktom vec sa materijalnom mogucnoscu porodice a direktno povezano sa stanjem u drzavi