Treba muževa uvek da bude zadnja!Da draga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Davno je rečeno da iza svakog uspešnog muškarca stoji još uspešnija zenaTreba muževa uvek da bude zadnja!Da draga.
Ti kanda nisi ozenjen,a nemas ni devojku.
Opet greska,u svim slucajevima je bolje biti lovac sem kod zena.Dozvoli im da pomisle da si ti lovina i nesto neosvojivo.Био сам прижењен 8,5 година, пукло не поновило се више....сада јурим сукњу, без обавеза, па ако хоће хоће, ако неће има их....
Сине да се не увредиш али ти са 33 године а ниси још успео да створиш породицу а надаш се одласку и наласку странкиње си промашио тек у животу.....
Verujem vam da ste podatke negde skinuli i da su tacni.Madjarska je u spoljnom dugu 250 milijardi eura ili u takvom bezizlaznom stanu KOMI i gradjani Srbije uzimaju Madjarski pasos ,/QUOTE]
Javni dug Mađarske iznosio je na kraju 2016. godine 25.922 milijarde forinti (84 milijarde evra), odnosno 74,1 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), prema podacima mađarske centralne banke.
Kako prenosi mađarska novinska agencija MTI, budžetski deficit opšte države u 2016. godini "težio" je 609,7 milijardi forinti (1,97 milijardi evra), i veći je za 82,2 milijarde forinti nego prethodne godine.
Jedno sto ja vidim i osetim u Madjarskoj a jako puno vremena provodim tamo jer sina skolujem tamo, ja da mnogo al mnogo bolje zive od nas u Srbiji.
Minimalac ime je 180000Ft sto je cca 580 evra, a cene su takve da mi idemo preko kod njih da pazarimo jer je jeftinije.
A sto je za Madjarsku bitno,drzava ulaze u mlade i u sport,grade sportske objekte,hale,bazene,mladi se bave sportom,nasmejani su srecni i zadovoljni.
Kakve mi vajde imamo u Srbiji sto se Jorgovanka hvali da NBS ima devizne rezerve od nym tacno 11 mld eura ili USD nije ni bitno kad je narod na kolenima.
Pre par godina se AV hvalio kako ce kinezi otvoriti Kinesku banku u Srbiji pa ce tu biti centar njihovog kapitala za Evropu itd itd......i sta je na kraju bilo????
Ti isti Kinezi su otvorili banku u Madjarskoj !!! Verovatno zato sto je Madjarska pukla i Srbija je najbolje mesto za ulaganje.....
Treba muževa uvek da bude zadnja!Da draga.