Kako da pokažemo šta stvarno mislimo o našem položaju u državi

to je bilo pre neke 3-4g kad su kuzmincani,martincani i ostale komsije blokirale auto-put jedna od boljih blokada,ali dzaba :udri:

Nebi bilo dzabe da pojedinci nisu pronasli svoj (kratkorocni) interes ali to je nasa svakodnevnica.

Odlican izbor, cini mi se nekako da su ove malo prikladnije:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXWOMd0-518[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FrNgcF8uls[/youtube]
Post je spojen: [time]1253314968[/time]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Qe2XCnvFmg[/youtube]

Edited by Mityoo: Dodati Youtube tagovi!

Što se tiče države odnosno vlasti ni ona prethodna ni ova sadašnja ni neka buduća vlada nevodi računa o poljoprivredi i o seljaku uvek smo na drugom mestu građani drugoga reda ˝oni seljaci˝i tako će ostati, mi proizvodimo hranu a ona mora biti džabe i da je ima dovoljno
možemo se usaditi na trepavice ,protestovati,prosipati proizvode sve je džabe

branko je napisao(la):
Imam ideju.
Pošto će 20. septembra biti u Bg Parada srama, gde će biti angažovano mnogo milicije, to je prilika da nešto uradimo.
Naprimer da izađemo na auto put i skrenemo pažnju na naše probleme.
Jer je očigledno da je našoj državi bitnija grupa izopačenih džabalebaroša, nego veliki broj proizvođača hrane.

Ta parada, bila, ili ne, je prošla.
Narod ima puno da diskutuje o tome.
Svi su besni i uvređeni, kako da 'neki tamo pederi' imaju neka prava i slićno.

E, vidi sad:
Ko je uopće imao ikakav problem s njima u vidu seksualne agresivnosti.
Ili je to sve u vidu 'znam za jednog, koji zna jednog, kom se desilo...'.

A svima šu*ak razvaljen više od je*ade s strane vlasti i njezinih odabranih prijatelja, neg da 'prođe kompletna parada preko njega.

Znam, da budu neki uvređeni s mojim stavom oko toga: svi, koji se bunite i pi*dite zbog nekoliko ljudi, koji su drukćije seksualno usmereni, zamislite si i uzmite si ih za primer. Nema veze policijska zaštita, zna se, koliko je treba hrabrosti, da se istupi i u srpskom društvu javno prizna: Ja sam drugaćiji.

Koliko bi izašlo poljoprivrednika na put s samo pola njihove hrabrosti?

Pitanja, koja treba postaviti su:

Zašto je cena naših proizvoda u maloprodaji ista, ili viša, dok su nam otkupne cene pale za xy posto.

Zašto xy ljudi nema za osnovne namirnice, dok si neki ne znaju više izmisliti, što im sleduje iz budžeta države.

Zašto red ispred banaka i pošta na dan, kad stiže kakva socialna pomoć ili penzija. Zašto ti ljudi nisu u stanju preživeti do popodne s parama od prošlog puta, da se moraju gužvat odmah ujutro, jer su možda već koji dan gladovali?

itd...

A narod ko narod, navalio na neke homoseksualce, kojih je možda par sto, dok milijoni nisu u stanju zbog svoje sablazni s njima postavit si gornja pitanja.

Vlast može policijom zaštititi paradu, a ako svi poćnu postavljati takva pitanja, ne može zaštititi sebe.

To kažem homoseksualci, jer to su po definiciji ljudi, koji imaju takvu seksualnu orientacijo.

Dok je obično peder lice s normalnom orientacijom (pa i s najboljim curama i kolima, koji ne radi ništa :zli:).

Sigurno sam nekog s tim uvredio, za što se izvinjavam.
A stvarno mi krivo, kad vidim, da se dobar dio Srbije okomio na nebitnu sitnicu, koja traje možda jedan sat u godini na jednoj ulici, a proces, koji uteće godinama na celu naciju, ko da ga nema.

A istine je i da dolazim iz druge okoline i ličnog okruženja gde smo na to više navikli i u vezi takvih stvari ima debata samo kod primanja budžeta, kad pi*dimo, kome sve se davaju pare iz stavki za kulturne i društvene delatnosti.

što se tiče prava pedera nećemo o tome raspravljati jer oni imaju sva prava možda i veća od nas običnih sexomana, jednostavno ne moraju baš da paradiraju sa svojim sklonostima.

ali surova istina je da pored batina pretnji ponižavanja oni su istrajni da dobiju ono što traže i kad tad dobiće.
a seljaci se nemogu organizovati ni pred kapiju da izađu
PEDERI IMAJU VECA MUDA OD PAORA.

Ped*ri imaju veca m*da od zemljoradnika zato sto iza ledja imaju celu EU, koja nas vec godinama ucenjuje i od koje smo postali u svakom pogledu zavisni, kao i masivan drzavni aparat koji vecinom cine ne ped*ri nego ped*rcine, a da je ovo normalna drzava, ped*ri uopste ne bi imali m*da...

U vezi racuna za odvonjavanje, valjda da se neplate racuni tako nesto nisam siguran ali sam cuo da ce dolaziti Pancevci, Alibunar, Zrenjanin, Kikinda skoro iz svih krajeva Vojvodine, a izgleda da niko o tome nista neznaju :sta:

Racuni za odvodnjavanje u stvari i nisu racuni za odvodnjavanje. To je porez koji je trebao biti oprosten za 2008 i 2009 godinu,ali su se zabrojali i videli da ce im trebati para. Sto pre platite pre cete dobiti subvencije.

nisam cuo ni za kakav skup, a od nsa sam 10 km. mora to malo bolje i glasnije.
kada smo organizovali protest ispred gradske kuce, jedva smo skupili 20tak ljudi. vise smo imali transparenata nego ucesnika kad smo krenuli do gradske kuce. ipak bar sam se derao na megafonu, kroz centar grada novog sada.

Kod vas su se ljudi zaleteli pa pokupovali traktore i to ne bilo kakve pa sad nemaju da vrate ratu za kredit. To i nas ceka kad pocne da se kupuje mehanizacija uz povracaj koji ce retko ko da dobije. I pored najbolje volje i zelje pojedinaca iz ministrstva ona losija strana ce to sve prebaciti na svoju vodenicu i u tome videti jos jednu mogucnost da zarade po koji milioncic,cisto za trosak.

Po onoj narodnoj-sada će nas još više stezati,jer mnogo pričamo.
Što se položaja tiče mi i nemamo položaj,da ga imamo ne bi tako prolazili
Cene nafte-koga najviše pogađa-PAORA
Zakon o saobraćaju,opet PAORA
Cene osnovnih životnih namirnica,PAORA
Ne bi sve moglo stati u ovaj pravougaonik
Nemamo ,ko da nas organizuje tako da će naš položaj još dugo ostati nepromenjen ako se ikada i bude menjao
Kako da opstanemo kad nemamo jedinstva -evo nekih primera:
-jedni plate polise osiguranja-neki ne(poprilična stavka)
-neko mora da proda tovljenika ili bika po ovoj mizernoj ceni a neko ne mora (to se odnosi i na sve poljoprivredne proizvode)
Država sve ovo zna i zato se tako ponaša jer uvek ima onih drugih koji moraju(ja im ne zameram)
Jedino kada bi desetak ljudi sa ovog foruma uspeli da uguramo blizu vrha vlasti možda bi nešto uradili-znači u tom pravcu moramo gledati jer drugog puta nema :kisa:

Nazad
Vrh