Kako da pokažemo šta stvarno mislimo o našem položaju u državi

Uvek je seljak cuvao socijalni mir, to radi i sada.Znam da ce seljak preziveti, brinem za radnika.Nema privrede, siromasno selo..
Ja vise ne verujem ni jednoj politickoj opciji!Sutra da budu izbori ne bih znala za koga da glasam..

nadam se da cete biti u mogucnosti da glasate za nas. :ppozdrav:
mozete nam se i prikljuciti. kliknite na link kod mog profila i mozda dozivite providjenje.

Moram da odgovorim na ovo sto je Mira napisala.
Slazem se se tobom da je seljak odrzavao socijalni mir i da je punio gladne stomake i to je stvarno tako .Ali vise neotkupljuje drzava nase proizvode vec privatnici koji su nemilosrdni i kradu na sve strane i nema vise leba ni za seljakea a ne za radnicku klasu, jer ovo je vreme kapitalizma .Neznam vise ni ko su seljaci dli mi koji radimo do 100 jutara zemlje ili oni sto rade 500 i vise hektara a da nekazem da ima onih koji rade i po 3000 ,4000 hilade hektara jer od tih ni zrna drzava nece videti jer oni grebu jos vise a sigurno ne za radnike i sitne seljake .A mi sitniji paori nemozemo ni nove gume za traktore da kupimo a ne nove masine ima da nas nema bre .A radnici ko prezivi pricace neka im je bog u pomoci i njima i nama seljacima.

Slažem se sa Mirom.Seljak će preživeti ali na ovim prostorima on u mnogome zavisi od radnika jer oni su glavni potrošači poljoprivrednih proizvoda

Ma ko će da preživi, nema niko da preživi od nas koji vučemo po ceo dan kao nekad što su vukli volovi. Preživeće samo naši vladari što po ceo dan sede u kanabe, piju kafu, puše cigare, i samo bla bla bla.

Poljoprivreda je nezasluzeno zadnja rupa na svirali,sramota.

Oni jedino mogu razumeti jezik BATINE !
x58v4l.gif

mozda ce nam ministar Dusan Bajtovic dati neki dinar od svoje plate, sta je 1 300 000 dinara sa tim ne moze ni pristojno da se zivi......ej moja Srbijo za koga si glasala......

LjUDI DALI MISLITE DA OVAJ FORUM IMA SNAGE DA POKRENE BUNU
Otvorimo novu temu sa ovim naslovom , okupimo SKOLOVANE ljude na ovom forumu pa da vidimokoliko SNAGE i SANSE imamo da se izborimo sa ovim nazovimo terorom

Nema ništa od nas mi smo ko neke p....ce. Jel primećuješ da se dvoica, -da ne go vorim za trećeg- posvađaju za glupu stvar jedan biće kiše drugi ne i stvar je izmakla kontroli, a ovo što ti kažeš je pametna stvar al tu trebaju ljudi koji su siromašni i gladni i njih će udružiti to što se mora. Mi ovde na forumu smo samo nervozni i besni lajemo i zavijamo kao vukovi kapitalci pre parernje.
Post je spojen: [time]1273943646[/time]

@golub
Valjda nece bas tako biti. Nekima je lepo i ovako al ne svakome, crkoh radeci i hocu da naplatim svoj rad, NE ZELIM DA OD MOG RADA ZIVE NERADNICI a moj sin da se pati i da zivi u nemastini-siromastvu

Farmer Bob
Član

Odg: Ishrana muznih krava
« Odgovor #45 poslato: 12.05.2010, 21:57 »

Cekaj @Golube....ne drzis krave?predajes po 500l mleka?voda u mleku?o cemu ti pricas,druze?

Prijavi uredniku Sačuvana

...I nedam ovo malo zemlje na dlanu...zemlja je blago,al'PAORSKO!

Golub
Član

Odg: Ishrana muznih krava
« Odgovor #46 poslato: 12.05.2010, 23:02 »

Bobe pa pričam o zaradi jer se samo sa prevarom danas može živeti. Ako čuvaš goveda tu treba hrana seno, kukuruz, pšenica...., a da bi to proizveo treba ti lova do krova za seme, veštaka pa nafta da uradiš zemlju pa....,
da bi na kraju dobio mleko. Ja idem prečicom nemam te ogromne troškove a dobijam samo pare, a šta kažeš. Nemoj da si tako ljubomoran i da se odma ljutiš nisam ja kriv krivo je vreme i nisi Bobe dobro pročitao ja ne sipam vodu u mleko jer nemam mleko. Pošto danas živimo savremeniji život, mora da se radi i na savremeniju tehniku za dobijanje mleka.

Jaoj pa nisi i ti valjda poverovao u tu priču ja kad bih mogao to da radim ne bih sedeo uz ovaj računar i ne bih pisao o tome jes da sam blesav, al ne toliko. Ti ljudi što rade to oni sad sede uz masu i broe pare, oni ni neznaju za taj forum, a i ne interesuje ih.

Ja sam juče napravio leteći tanjir malo sam upotrebio ovo malo ono i evo danas sam leteo radi kao zmaj.

Nije to isto Golube.nije nam bilo jasno čime se baviš i kako predaješ 500l mleka.objasni pa će ljudi drugačije reagovati a ne u nekim zagonetkama da ih mi rešavamo

Jasam cinički brebacivao ceni mleka pošto je voda skuplja od mleko, a ovde smo svi besni i nervozni pročita se zadnji post i odma se uleti klizećim startom u raspravu. Nisi Zorane ti tako mlad kao Todora i par njih sa 25 godina da neznaš da čitaš između redova, nemoj bar ti da me razočaraš.

Čitam ja između redova ali stvarno nisam shvatio šta si hteo da kažeš.Ipak su ti momci naša budućnost Golube.Objasni u jednom postu šta si hteo i idemo dalje.

Pa evo sad sam u zadnji post napisao eto malo bukvalnije.Kao što oni drljave sa cenom mleka tako da krenemo i mi da drljavimo sa mlekom. Kakav nam je kvalitet cena mleka neka takav kvalitet mleka i dobijaju. Neznam kako više to da uprostim da me razumete.

Nazad
Vrh