Kako da pokažemo šta stvarno mislimo o našem položaju u državi

Tako brate,slažem se ali mi smo im u šaci.Probaj da sipaš vodu i onda ako te uvate prodaj krave.Kod nas nema mnogo otkupljivača ,mislim samo 2.Onda možeš slobodno da prodaš krave i to pod uslovom da ima neko da ih kupi.Mi smo nejedinstveni pa nas j... kako hoće,pa ko koliko izdrži

Već se u nekoliko tema pokretala "buna" i,... ništa.
Golube (bez uvrede), prvo poradi na gramatici i pravopisu, pa posle počni da pišeš između redova. Izvini što sam te na "govedarstvu" pogrešno razumeo!***

zx je napisao(la):
Već se u nekoliko tema pokretala "buna" i,... ništa.
Golube (bez uvrede), prvo poradi na gramatici i pravopisu, pa posle počni da pišeš između redova. Izvini što sam te na "govedarstvu" pogrešno razumeo!***
E jeb....ga zx ja neznam gramatiku to jest da pišem, srpski ne možeš da me razumeš, a kad uđeš u kinesku radnju kineze razumeš i valjda si umeo da pročitaš da nisam ja iz Kragujevca/Bare.Al ja mislim da je to nebitno kaži mi tj.navedi bar jednog ko piše pravilno gramatički. Nemoj sad ja da odem ne na 6 piva nego na 10.

Tako je momci u ovim zajebanim vremenima ipak moramo imati malo tolerancije,ipak smo tu da jedno drugom pomognemo ako možemo i umemo korisnim savetima iz sopstvenog iskustva

Ma jok nije, zamajac sve mu je...m .
Post je spojen: [time]1274043870[/time]

Juce sam cuo na tv da opozicija organizuje veliki miting u junu u Beogradu , tako da eto nam prilike da iskazemo misljenje kako postupaju sa poljoprivredom i kako su unistili seljaka, pogotovu nas hobiste......

Unistili su sve,a ne seljaka. Mi smo im i onako zadnja rupa na svirali. Toliko je ova vlast postala arogantna,bezobrazna,drska,nasilnicka... da je doslo do krajnjih granica i da negde mora puci. Ne mogu vam ni opisati kakve se sve mere koriste kod nas u Backoj Palanci,strasno,strasno. Poljoprivredom se bave samo kad im treba glasaca na izborima.

U pravi si, nazalost sve je istina sto si rekao.Sta se sve radilo u Arandjelovcu pa to je sramota, davali su balirano seno, djubre, seme za setvu i to je prolazilo kod naroda, dal smo toliko bedni ili pohlepni ne znam ni sam sta da mislim samo vidim da tonemo sve dublje i dublje a niko nista ne preduzima.Jedno samo znam ako bude tog mitinga bilo gde idem prvi vise nema sklanjanja.

U Backoj Palanci se obesio jedan preduzetnik pre 4 dana. Djilas agrag,imao je mesaonu stocne hrane,otkupljivao kukuruz,soju,suncokret i bio dosta korektan. Imao je 10 zaposlenih kojima je redovno isplacivao patu i bili su zadovoljni primanjem.
Nek se zapitaju gospoda iz vlasti da li je ovo normalan postupak :zli:

A sada još izlaze sa informacijom da nemaju dovoljno para za isplatu subvencija ali ćemo mi hobisti stati uz profi poljoprivrednike do ispunjenja zahteva ako bude trebalo ali je važno da su uspeli da nas podele što im je bio cilj ali su zaboravili ako ne isplate da ćemo opet svi biti sa iste strane barikade jer poljoprivrednika sa pravom na subvencije ima jako malo i sami neće moći ništa da urade

@ Zoran0230
Nas oni nikad nisu ni podelili. Ja nisam sreo ni jednog paora da se slaze sa sistemom davanja subvencija. Treba bre da se dignemo i pregazimo bandu. :zli: :zli:

Nazad
Vrh