Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cu bacati narednih dana,nije rano jer kajsija krajem sledece nedelje( bar kod mene) ima da cveta.Da li je rano da se sada baci polovina planirane kolicine KAN-a po kajsijama? Imam utisak da ce cvetati tek za 10 do 15 dana.
Nikad ne bi ni pomislio da je kod tebe toliko toplo podneblje da tako rano pocne voce da cveta...Ajde Mostar i juznije od njega, to mogu da razumem, ali bas neobicno da kod tebe cvetaju tako rano..Код мене ране кајсије су почеле да цвјетају. Остале ће за десет дана.
Evo ga "ovaj", svih 8 pipaka koristi kad baca djubrivo...ja mislim da mi tebe iznajmimo za bacanje djubriva zbog tih tolikih "saka"Ja sam bacao 6 do 10 šaka, zavisno od krošnje, uglavnom 7 šaka. Ako se setim napisacu koji je..
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Za ovo se slazem potpuno, bice kisa jos, prvo prskanje pre kise je mnogo bitno tj najbitnije, ova kasnija za par dana u sred i pri kraju cvetanja su vise korektivna, pogotovu kad pada mnogo kise ko ovih dana... Ja bi preporucio kombinaciju dva sredstva s obrzirom na kolicinu padavina, jedno kontaktno, i jedno sistemicno, kad je vec ovo prvo prskanje u zakasnjenju a vec ima padavina... Sistemik ima i blago kick-back dejstvo (2-4 dana, u zavisnosti od preparata) pa moze da zaustavi ili uspori vec aktiviranu zarazu...Ako je 5 dana zakasnices. Gledaj ako uspes da uhvatis 2 3 sata
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Formiraj je sad ,da ti ne podivljaju i ne ojacaju nebitne grane tokom ovog proleca i leta.Tebi sada i nije bitan rod.Posltoga odmah bakar ako nisu cvetale.Imam kajsije u drugoj godini. Trebalo bi dosta da se secka da bi se dobila neka forma. Da li da to uradim sad ili da ostavim ovako pa u avgustu?