Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je razlika od 2-3 dana.Mozda se i pokaze dobro sto sam prosle godine tri puta orezivao i krecio u januaru a ne u februaru.Pitanje je samo koliko ce dana proci od pocetka cvetanja do zametanja plodica.To je bitno zbog onog najavljenog minusa od -1,-2 oko 15 marta .Ja sam bolji kod mene je d a bogami ima i e
Koja je sorta ova sa treće slike koja još nije cvetala?
Pozdrav, prosle godine sam kalemio neku dzenariku u kajsiju, i racunao da ce mi rod biti tek 3 godine, ali vec se okitila sa pupoljcima beara, pa me interesuje, da li je moguce da ce da rodi 2 godine. NAPOMENA: cele godine je oko nje bilo djubrivo.
Moze da da prinos u drugoj godini,kod mene je bilo 5 kg po stablu,sadjene 2009 a 2011 brao.Pozdrav, prosle godine sam kalemio neku dzenariku u kajsiju, i racunao da ce mi rod biti tek 3 godine, ali vec se okitila sa pupoljcima beara, pa me interesuje, da li je moguce da ce da rodi 2 godine. NAPOMENA: cele godine je oko nje bilo djubrivo.
Ali meni nije puna druga godina tacnije kalemljena je prosle godine u prolece, pa mi nesto rano deluje da ce da rodi?