Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
На којој висини су Миоковци код Чачка? Мислим да је висина Миоковаца око 400 метара.One su na 400metara i dosadasnja iskustva pokazuju da slabo uspeva kod nas kajsija ali ja sam uporan.
На којој висини су Миоковци код Чачка? Мислим да је висина Миоковаца око 400 метара.
A ni je ti palo na pamet da uzmes par kvadrata agrila?
Чек бре! Дал' то значи да ће кајсија свакако бити заражена монилијом? Онда ће се за 2-3 године осушити цело стабло. Ако је моја логика исправна, да би спасио стабла за наредне године, требало би све гранчице које су сад процветале одрезати. Могу се додати још пар околности као што је изостанак опрашивања због не изласка пчела и потенцијални мраз у наредном периоду. Да ли је ово сувише радикално или има спаса?Nisam stigao pa ću preksutra tek prskanje chorusom, kiše padaju, idealno za moniliju.
Које су цијене агрила? Како треба корисити агрил за заштиту касије од мраза?
Uz duzno postovanje vlaga sa tim nema nikakve veze jer agril "dise" cepanje je moguce ali ako ste pazljivi nije obavezno licno sam pomagao da se uviju kiwiji