Iron ex stefanvoce
Član
Hvala,pitao sam i cekam odgovor , valjda ce imati ,inace sve rasadnike koje sam zvao nema niko.... Ovu kajsiju i kukuruz beli osmak je skoro nemoguce naci
Pozdravvv
Pozdravvv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj da ponovim mozda neko vidi
Je l` zna neko gde mogu da nadjem visoko-kalemljenu sadnicu kajsije na belosljivu ?
Samo stavi mrezice koje se koriste za fasade na kucama i resen problem.Pozdrav forumasi
imam jedno pitanje u vezi divljaci srna.
Vocnjak sam podigao pre 3 god. I otad svake zime mi srne uniste pola vocnjaka.
Moje pitanje je jer moze neko da mi kaze kako najefikasnije da zastitim drva ili da oteram srne.
Unapred hvala.
I ja ne znam sta da radim sa prskanjem.Svi kazu rano, a pre par dana uneo par grancica od kajsije u kucu i vec vidim ,,zelenu" tacku na vrhovima.Bojim se da necu stici sa crvenim uljem ...Bar da bude 2 dana oko 10 stepeni bez kise pa bih odmah prskao.Prosle godine sam prskao 20-og marta.Pozdrav svima.
Da li se spremate za prskanje? Šta planirate od preparata i kada? Ja iduće nedelje, mislim da nije rano, fungoran oh + galmin.
Upravo tako i jos treba dodati da nikada nece biti ni pribliznog kvaliteta kao ta ,,maticna" kajsija.ssasa, prekalemi grančicu na neku podlogu, sejanac neće biti to to i ne znaš šta ćeš dobiti, a kajsija kao podloga na kajsiju jeste odlična ali nije dugovečna, pucaće ti kora, koristi belošljivu za podlogu i kalemi visoko u visini gde kreće krošnja.
Što se prskanja tiče i rano je i nije, bitno je što kažete da bude barem 10, 15 stepeni i da ne bude kiše taj i sledeći dan. Kad pupoljci nabubre, tad je već kasno, bakar bi spalio te pupoljke, a samo ulje tipa galmin mislim da ne bi. Plavo ulje ima bakar pa bi spalilo.
Da znaš valjalo biOpraši ti nju pa da klopaš kajsije još u aprilu