Комадара
Član
Имам и ја једну кајсију "НС 6". Данас ћу погледати је ли нешта на њој остало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa to mu dodje jos uvek zivo jab' reko...
Trebalo bi biti kontra.Zavisi sa kolikim plodicima.Bas zbog toga su i izmrzle jer se poceo formirati plodic inace bi bar nesto prezivelo..Da je bilo 20 dana posle zametanja plod bi ,,pobegao'' kao pre neku godinu kada je vec otisao na velicinu manjeg lesnika a onda udario mraz od -4.Stete nije bilo zbog njegove velicine i kratkog mraza jer ga nije stigao smrznuti.Svasta se izdesavalo ove godine,bilo je tu razlike u temperaturi i do 4 stepena a udaljenost 2 km kao kod mene gde je bilo -4 na 2 metra a kod kolege 2 km dalje -7.Roksana u starom vocnjaku (4 komada probna u cetvrtoj godini) nema nikakvu stetu a roksana u mladom vocnjaku odmah pored(150 komada od 2017) nema ni za pojesti.Budi pametan.Ove godine su bolje prosle koje su ranije cvetale, jer su docekale sneg i mraz sa plodicima dok kasnije uhvati u cvetu i polu cvetanju
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Cudi me da je i taj gore ostao posto prvi put dozivljavam da je kod mene dole ostalo po nesto a gore skoro nista.Ocigledan doka hladnog talasa a ne mraza.Један жив плодић.