Mardav
Član
Jel to berete ove rane sorte ili ste krenuli sve?
Rane su vec prosle, sad je trenutno madjarka mada i roksanu vidim da ce da bude vrlo brzo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to berete ove rane sorte ili ste krenuli sve?
Аурора и Свит ред. Добро зреле а киселе. Нема жуте боје, само црвена и наранџаста а шећер ништа.Ma koja, jel rana ili ove standardne?Pitam jer sam mislio veceras ili sutra da oprskam protiv trulezi, karenca je 14 dana a ne znan kad ce stici.
Зашто Телдор у кајсији? https://www.cropscience.bayer.rs/sr-Latn-RS/proizvodi-zastita-bilja/fungicidi/teldor-sc.aspxOprskao sam danas teldorom
A taman htedoh da pitam sta preporucujete za potrebe domacinstva,do deset stabala da ima malo za dzem i malo za rakijuJa da imam uslove ja bi sadio Novosadsku rodnu zato sto je kasnija ne mogu mrazevi da joj uniste pupoljke a najlepsa stvar je sto ne mora da se odvaja koštica kada se stavlja u burad i priprema za rakiju jer joj je košpica sladunjava pa ne smeta da ostane, imaju rane sorte aurora,krupna rana mađarska ali to u nasem kraju ne bi uspelo jer ima kasnih mrazeva.
Ja da imam uslove ja bi sadio Novosadsku rodnu zato sto je kasnija ne mogu mrazevi da joj uniste pupoljke a najlepsa stvar je sto ne mora da se odvaja koštica kada se stavlja u burad i priprema za rakiju jer joj je košpica sladunjava pa ne smeta da ostane, imaju rane sorte aurora,krupna rana mađarska ali to u nasem kraju ne bi uspelo jer ima kasnih mrazeva.
Imal' tu u mojoj okolini neko da proda 40-50kg lepih kajsija za pekmez?