Sava21
Član
Jel donosis slucajno u Novi Sad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice kod mene za par dana.
Petre, sadi neku domacu, to su ti u principu madjaska najbolja valjda se zvase.....
Nisam ja al' roditelj jeste,pa to visam sto ne ode u djem,(mislim na dzem),neka roditelj pretoci u sebinomiljeni napitakDa, to mu dodje zlatna sredina za kucevne potrebe. Ali 10 stabala nije malo tj i previse je za kucu. To moze roditi i 100kg po stablu bez problema u punom rodu. Jedino ako je ljubitelj i rakije, pa onda u redu
Ma da,spakujes u najlonski dzak pa u kutiju i posaljes brzom postom,stavis inkilu rakije za degustaciju i naravno naposes racun.... Reci mi samo kad od prilike stavljaa pa da te podsetimJa toga imam uvek kad spremamo za rakiju, ostaje samo da se setim....kako uopste treba da se spakuju, jel treba prvo da se prosuse, kako i koliko, jer znam iz iskustva ako se mnogo suse na suncu, unutra se jezgro skupi kao listic, a ne valja da pokisnu zbog gljivica (slicno aflatoksinu), pa se gubi smisao.
Da li je moguce da se prosuse toliko da nisu mokre tj da zaostala vlakna se osuse, pa ti poslati u kesi i da li kesa treba da dise?
Ne, nemam vremena, stalno sam u vocnjaku.Jel donosis slucajno u Novi Sad?