mindjušar
Član
I vreme ti je da nabaviš neko teretno,da poštediš jadnu vagicuImaš li nekog iskustva sa Nissan Navarom?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I vreme ti je da nabaviš neko teretno,da poštediš jadnu vagicuImaš li nekog iskustva sa Nissan Navarom?
moj prijatelj ima automatika,malo mu je skupa popravka kavacila i menjačaImaš li nekog iskustva sa Nissan Navarom?
Kako samo 19000din.Drugar ima sa isto 2.5 motorom i oko 76000din je registracija bila.oko 19ooo bilo lane,ovih dana ističe pa ću videti koliko je sad jer je poskupilo osiguranje
vozim ženu i decu,neće valjda da idu peškeLepo bi se uklopio tu kod Alvirovica. Pozadi se retko ko i vozi,bar kod mene bez minivan-a nista. A potrosnja,pa i nije velika za takvo vozilo. Uskoro kad pocnu zesce da kontrolisu prekoracenja brzine,ovo ce biti idealno za opustenu voznju.
nije mu teretno l200 nego je pajeroKako samo 19000din.Drugar ima sa isto 2.5 motorom i oko 76000din je registracija bila.
ima u beogradu sve da se kupi nešto su ruski a nešto bugarski delovi,naravno ima i original a i turski.Japanac je japanac i tu nema sta da se kaze posto ih i ja volim i mislim da imaju jedan od najboljih pogona koji je izmisljen.U predhodnom postu sam napisao u vezi nive da koliko novaca toliko muzike i kakav je kvalitet. neko nema novaca toliko pa se odluci za nju i za povremene potrebe iako ima dosta mana. vozio sam nekoliko subarua sa 4/4 pogonom koji su me odusevili i robusnoscu i voznim karakteristikama .mali dzasti 1,2 i malom potrosnjom i veoma dobrim vucnim osobinama .tako da je suvisno o istoku pricati posto po meni prednjace i kvalitetom i cenom. jedino sto mreza delova i servisa je mala spram ostalih vozila . tako da nikom nenamecem sta da kupi jer mogucnosti i potrebe sami znaju pa tako i odaberu
to više nepali,prošlo je vreme malboro,suzuki i pajeroEh da imam para, i ja bi njega ili Hiluxa. Ima ih Rio Sava, cerka firma Rio Tinta sto nam izbusi celo polje (geoloska istrazivanja)Koje su to mrcine oda auta... Do pre 2 godine bili su veoma skupi. Ako budem imao neki veci posao sa kamionom, mozda bude i za menei neki L200, Pajero ili Hilux. Voleo bi i ja jednom da budem Velika mafioza
![]()
Pricaj to likovima iz moga kraja. Takvih ima pun k...cto više nepali,prošlo je vreme malboro,suzuki i pajero![]()