Kada niste u traktoru, vozite

Sad sam gledao u knjigu, od JETA 2. Koliko trosi GTD, a koliko obicni (nije turbo) pri brzini od 90 km /h.Sta mislite koji manje trosi?

Pravo kaze covek... Prosek mu je tu oko 8l... Stoga sve zavisi koliko imas tesku nogu i koliko gasa pritiskas,ako si ostar na gasu on ce to da iznese ali te bije po dzepu... Ja ga cesto malo pritisnem,posebno kad je kisovito,a on na asfaltu samo slajfuje... :osmeh:

1.6 TD je kod mene trošio dobrih 6 u oštroj vožnji.Jtd troši kao upaljač ali umerena vožnja do 2000 o/min.

GTD manje trosi mislim. Ja imam poprilicno tesku nogu i necu razmatrati takvog mercedesa. Neka hvala. Ciro,registracija je jednom godisnje,a uzivanje svaki dan.

GTD manje trosi mislim. Ja imam poprilicno tesku nogu i necu razmatrati takvog mercedesa. Neka hvala.

Za tebe onda samo 124 ali da bude ko onaj sa snimka 300 turbo dizel... I ima da poletis... :haha:

Mnogi ih nevole ali sam ja veliki ljubitelj 124-tvorki zato stalno njih pominjem i njih uvek gledam i pratim po oglasima....
Delom i zbog toga sto sam ljubitelj velike kubikaze (posebno dizelasa) ali zato samo preko 20 godina da se izbegne ova PLJACKA prilikom registracije!!!!!!!!!! ::jako_besan::

Ima komšija 300 TD automatik.Voli oštru vožnju pa mu potrošnja ide oko 10 L prosečno.Sada je parkirana jer ne može da je napoji.Mišo C4 ište gas ali bocu isprazni čas posla kada te ponese vožnja.

Sve se teze nalaze u dobrom stanju steta... Sad imaju malu ceu oko 1500e registracija je oko 35.000din... Ma neverujem da u normalnoj voznji torsi 10l... Mozda oko 8l prosek..

Ali ovo je nenormalno skupa registracija za ova novija vozila....

Ima komšija 300 TD automatik.Voli oštru vožnju pa mu potrošnja ide oko 10 L prosečno.Sada je parkirana jer ne može da je napoji.Mišo C4 ište gas ali bocu isprazni čas posla kada te ponese vožnja.
C4 prosto vabi da ga stisnes,mada moj je automatik,pa i neteram puno,mada sam sebe uhvatio juce da vozim 160,ne oseca se toliko kako je ususkan unutra. Moj nije pijanica,najveca potrosnja je 12 litara,prosecna 10 litara plina,vozim uglavnom 110,120.

Ja za 2.2 placam 47000...moj trosi u proseku 6 litara....kad ga gazim onda 8l...a kad je na tempomatu u 6 na 110-4.3L....

Moja Astra H 1,7 cdti od Beceja do Zlatibora i nazad (oko 700 km)3,9l/1ookm prosecna potrosnja.Kada sam na autoputu na tempomatu na 130 km/h tada je prosek 4,9 l/1oo km.

nisam stoposto siguran,al pre neki dan sam procitao da se od leta pomera granica sa 2000 na 2500ccm,da li neko zna nesto o tome?

To bi bilo dobro ali meni zvuči kao bajka.Onda bi automatski skočila i cena automobila koji idu do 2.5 ccm3 zbog drastično jeftinije registracije.

A bilo bi i pametnije,ovako svi invalidi...
@maticu ne znam dal bi skocila cena jer kazu da ce uskoro uslov za uvoz biti euro4

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh