Kada niste u traktoru, vozite

Pa bice da je tako, moram neki manji da uzmem, ipak sam jos uvek momak... :sjasi:

http://www.polovniautomobili.com/oglas4489206/mazda_6_20_d_kao_nov/ A ovako nesto na primer za neodlucne? Ima li ko kakva iskustva sa ovime. Ne kupujem,samo se interesujem.

Mislim da ne stima konjaza u tom oglasu. Koliko mi je poznato postoji dvolitarska dizel verzija sa 120 ks ( takvu vozim vec 4 godine ) i jaca verzija od 136 ks. Kod tih Mazdi treba paziti da limarija bude zdrava jer hoce da rdjaju rubovi blatobrana. Moja je 2004 godiste i preko leta ce morati kod limara na smirglanje i farbanje blatobrana. Jako sam zadovoljan sa potrosnjom a jos zadovoljniji sta mogu tih 120 ks da pruze ( verovatno su to neka posebna vrsta konja koja su dosta veca od ovih nasih :osmeh: ).

Prvi kvar na audi 100 c4 od kad je kod mene. Presao sam 14200. Homokineticki poceo da se cuje,sad cemo videti koliko ce novi trajati. Cena novog originalnog i manzetna 50 evra.

Za moj audi je homo preko 9.000,00 din. ali mi ubacujemo od golfa I samo malo sastruzemo i pase. Homo cuva manzetna da ne udje zimi voda u njega. Kada udje i smrzne rastera gume u njemu.

Mišo polovan u o.k stanju je 40 eura.Kada sam uzeo A 80 pre 12 godina čula su se oba kinetička.Dobio je novu mast u oba zgloba i voženo je tako pa dok traje,traje.Levi se raspao prošle godine a desni ide još uvek.Da sam uzeo nove onda do sada bi ih promenio ko zna koliko puta jer se novi prošle godine ugrađen čuje nakon pređenih 20,000 km.Kvalitet do bola.

Ne znam videcu,majstoru verujem,ja nisam proveravao. Sad je i ovaj natrpan mascu dok ne stigne drugi. Kao sto rekoh,ako ne valja brzo ce stradati,prelazim bas puno. Sad gledao po netu,ono sto sam nabrzaka video ima neki metelli homo zglob za c4,kosta 4200 dinara,valjda nije taj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh