Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam gledao u knjigu, od JETA 2. Koliko trosi GTD, a koliko obicni (nije turbo) pri brzini od 90 km /h.Sta mislite koji manje trosi?
GTD manje trosi mislim. Ja imam poprilicno tesku nogu i necu razmatrati takvog mercedesa. Neka hvala.
C4 prosto vabi da ga stisnes,mada moj je automatik,pa i neteram puno,mada sam sebe uhvatio juce da vozim 160,ne oseca se toliko kako je ususkan unutra. Moj nije pijanica,najveca potrosnja je 12 litara,prosecna 10 litara plina,vozim uglavnom 110,120.Ima komšija 300 TD automatik.Voli oštru vožnju pa mu potrošnja ide oko 10 L prosečno.Sada je parkirana jer ne može da je napoji.Mišo C4 ište gas ali bocu isprazni čas posla kada te ponese vožnja.
Krajnje je vreme da dignu normu,uvoze svako đubre sa zapadaa bilo bi i pametnije,ovako svi invalidi...
@maticu ne znam dal bi skocila cena jer kazu da ce uskoro uslov za uvoz biti euro4