Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazalost ipak nije uvek tako. Moj pašenog je kupio nov auto Ford Fusion 1,4 tdci, prešao 30000 km za 5 godina, ima službeni pa manje vozi privatni. Sipa na proverenim pumpama Avia, Mol i dizne simensove pocrkale na 25000 km. A inače iskusan u vožnji automobila, ima iza sebe više od 1 000 000 km puta.Tdci motori imaju problem jer kod nas dolaze sa 300-400k km i onda naravno da krene da im crkava svasta. Nisam cuo da je neko imao problema sa najsavremenijim dizel motorima u autima koji su kupljeni NOVI i presli stvarnih 100-150k km.
nema veceg sr... od tog novog Craftera , Kao da ga VW nije napravio vec neki Kinez
Dragane,jesul čarape jeftinije u Markovac na pijac neg u LuzijanuPre 4 nedelje uvezo sam jednu Fiestu za sopstvene potrebe. Ovo je fotoafija kad sam siso s atoputa u Markovc.
nema veceg sr... od tog novog Craftera , Kao da ga VW nije napravio vec neki Kinez