Kada niste u traktoru, vozite

Danas došla zamena za Focusa ... 1.4 benzin umesto 1.8 dizel

ubutyhuh.jpg

Pre 4 nedelje uvezo sam jednu Fiestu za sopstvene potrebe. Ovo je fotoafija kad sam siso s atoputa u Markovc.

263g7e0.jpg

Na onom golfu čini mi se da brzinomer pokazuje više od stvarne brzine, pogledajte bele linije kako promiču nekako sporo, i digitalni sat sporo prebacuje kilometre, na brzini preko 200 isprekidana bela linija trebalo bi da deluje kao puna. Možda ja grešim ali nekako mi deluje nelogično, što nije snimao po danu.

Tdci motori imaju problem jer kod nas dolaze sa 300-400k km i onda naravno da krene da im crkava svasta. Nisam cuo da je neko imao problema sa najsavremenijim dizel motorima u autima koji su kupljeni NOVI i presli stvarnih 100-150k km.
Nazalost ipak nije uvek tako. Moj pašenog je kupio nov auto Ford Fusion 1,4 tdci, prešao 30000 km za 5 godina, ima službeni pa manje vozi privatni. Sipa na proverenim pumpama Avia, Mol i dizne simensove pocrkale na 25000 km. A inače iskusan u vožnji automobila, ima iza sebe više od 1 000 000 km puta.

Poslednja izmena:
MONTOJA ma nisam kupovao carape kod bugara , nego tu gde sam stao , tu je neka agencija , pa sam kod njih carinio auto.

Nazad
Vrh