Kada niste u traktoru, vozite

U toku rada motora ne cirkulise voda ako crevo nije odspojeno... Tu se samo odzracuje sistem. Ali ako izvadite crevo i upalite auto mozda ide ali nisam siguran. Za zapusivanje potvrdjujem...

Ako nestane ispod sredine boce ,prestaje da kruži jer ima preči sistem .Ako nestane posve iz bočice nestaje i grenja jer ima preči sistem a to je hladjenje motora i motor se i dalje nepregrejava.Ako je u granicama normale trebalobi da kruži.

Ok. Kako ti kazes. Ali kupi novu providnu bocu pa javi...
Ili stavi providno malo crevo pa ces se uveriti...

Ne treba ti ni providna boca ni providno crevo dovoljno je da otvoriš čep i samo će ti se kasti. A ako nema cirkulacije onda nešto nije u redu.

Ok. Necu da se ubedjujem jer to ne vodi nikuda.
Ko zna sta je zatvoreni sisrem hladjenja na VW zna o cemu pricam.

kroz tu cevcicu i na golfu i na pasatu 3 stalno cirkulise voda,kazem za ova dva jer sam oba imao i na svakom je cirkulisala voda kroz to crevo iz hladnjaka u posudu

Na boci piše naravano max i min za nivo tečnosti , ako je tečnost sipana do nivoa kako treba , mora kružiti . Ako je nema u boci moguće da ne kruži , ali to je nepravilno , i kako da znamo onda koliko tečnosti uopšte ima.

(Spasoje obriši poruke )

Moram priznati da ste bili u pravu. Danas sam na mom pasatu gledao kroz bocu I ne vidi se nista ali kad sam izvuko crevce ipak je curela mala kolicina vode...
Dok na Tranzitu bas ide mlaz...

U istoj sam i ja bio dilemi i prevagnula je KIA. Mnogo lepši auto a majstori kažu i bolji od Hyudai-a iako se prave na istoj liniji. Tuksona možeš i jaftinije da nađeš od kie. Ja sam i po Nemačkoj gldao i mogu ti reći da su kie slične cene kao i kod nas (mislim na one u dobrom stanju a ne na krševe) dok su tuksoni jeftiniji i tamo od njih. I kod nas ima vie Tucsona bas zbog cene nabavke

Nazad
Vrh