Milos M.
Član
Nadoknadjujem ono sto prethodni vlasnik nije vozio. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A potrošnja.Zar nije za nijansu veća kod automatskog menjača.Bez obzira u kom je režimu .
Jano stavi sliku.ja sam pre 2 meseca kupio mercedes e klasu sa tiptronik menjacem,i prezadovoljan sam,a ni potrosnj nije nesto veca od auta sa manuelnim menjacem
napravio si filozofiju od kupovineMaloprije sam se sjetio zanimljivog pitanja. Naime, nikad nisma vozio Mercedesa koji nije automatik a oni koliko ja znam svi imaju "ručnu" dole sa lijeve strane, aktivira se nogom a deaktivira lijevom rukom. Maloprije sam nešto razmišljao i sasvim se zbunio načinom na koji se sa takvom "ručnom" kreće na uzbrdici? Sa automatikom je lako, on sam stoji ali kako sa ručnim, kada moram da koristim ručnu?!
Odustao sam od onog BMW-a 525d, dobar prijatelj koji radi BMW-e (i sam vozi BMW ali 320d) me posavjetovao da to nije dobra ideja. O autu ne znam praktično ništa pouzdano, ni održavanje ni ništa a onim "servisnim" knjigama koje švercere pokazuju ne treba baš vjerovati. Po njegovoj priči, motor nije problematičan ali mjenjač, ako nije održavan (ulje+filter) može da napravi strašne probleme. Imao je slučajeve havarija (gotovo uvijek zbog nikakvog održavanja,) na takvim i sličnim BMW autima gdje je mjenjače morao da šalje negdje u Hrvarsku na reparaciju jer ovdje u BiH niko ne zna da radi sa njima a računi su uvijek bili prilično preko 1000E. Da je auto moguće naći od pouzdanog prethodnog vlasnika svakako bi ga preporučio ali ovako rizik je po njemu preveliki.
Stvarno ne znam kako su se pokazali automatici,ali znam da sad mogu da odvojim 10-12 hiljada za auto,bez razmisljanja bi uzeo polovnu insigniu.Dali neko zna ili cuo kako se pokazali u Insigniji automatik menjaci, vec 5god. je na trziztu pa smatram da ima iskustava.
- - - - - - - - - -
Nesto me privlaci taj auto, a voleo bih automatik.