Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I uvek neispravnoMoja parola je nikad novo a uvek povoljno.
Ne za jedan već za dva broja!Mićo ti svake godine dižeš golfa za jedan broj![]()
Grešiš tri pa pet sad čeka sedmicu!za dva ali za dve godine po jedan...3,4 pa sad 5 iduće bože zdravlja 6![]()
Upravo tako. Moj auto je Astra H 1.4 90ks benzin+plin. Oprema enjoy+jos kojesta(park senzori, aut klima)+easytronic (tiptronik) menjac. Do 150-160km/h ide odlicno, nakon te brzine se muci sa ubrzanjem. Za mene sasvim zadovoljavajuce i vise nego sto mi treba...Ja znam jedno,a to je.
Da sada kupujem auto,bio bi neki do 1200cm3,eventualno do 1400cm3 i sa nekih 60~70ks,sa sto vise opreme i benzinskim motorom.
Posle bi ugradio plin i bog da me vidi...ti pasati,bmw-i,golfovi,koje kakva ludila sa 2000 i vise hiljada cm3...to mi u zivotu vise ne treba.
Ja sam uvek vozio automobile sa velikom kubikažom, najmanji je bio 1.8 a najviše 5.4 ccm. Volim da menjam aute, to mi je zadovoljstvo i to posebno dzipove, a kod mene u porodici svak ima svoj auto, otac, majka, zena, brat, ja, svi smo nezavisni. A ćale je prvi auto kupio 71. bubu i od tada na svakih 5-6 godina kupuje nov auto.