Kada niste u traktoru, vozite

Ja dobio pismo od Micubisija , da treba da idem kod bilo kog zastupnika te marke da mi stavi nesto na motoru. Ne zan tacno sta , kad mi budu stavili slikacu i zakacicu u temi.

- - - - - - - - - -

2mhtqc4.jpg

Norty Army,kako te sluzi Fokus?
Ne sluzi mene,nego caleta a on malo pravi kilometara mozda je napravio do 400km od kako je kupljen,ne znam ni potrosnju,pre 200km smo nasuli do cepa,pa sad kako se vozi tako i pada kazaljka...klasican dizel. Sve u svemu zadovoljni smo,ono sto smo trazili to smo i dobili,traktor od auta.

@ attila
Mi imamo sluzbenu astru G 1,7 isuzu motor kupljena nova 02-03 godiste do sad ima 550.000km jedino je promenjen dihtung glave i famozne gumice koje su joj mana da pomeša ulje u vodu,ostalo nije ništa pipano,nije veliki potrošač,a imam i prijatelja koji u takvoj astri ima opelov 2.o isto dizel sa lancem i isto nije imao nikakvih problema i nije neki velik potrošač. E sad ja imam astru H 1.9 cdti i sa njom sam prezadovaljan što se tiče potrošnje održavanja a najviše mi se svidja kako energično povlači,kazu da je bolji motor od 1.7cdti japanskog koji ide na astru h.

Kolege,treba mi savet,naime imam problem sa zamagljivanjem stakala u kolima,ja vec vise neznam sta da mu radim,cisceno je sa razlicitim sredstvima,al opet ista prica,neki savet bi dobrodosao!

Tombica , koji auto , ima li klimu , kako radi grijanje ? Inače najčešće to bude oštećen radijator .

Fiat Punto jedinica,nema klimu,grejanje ok,nedeluje mi kao da se nesto promenilo,cak su mi i rekli da je u pitanju polen filter,al se ispostavilo da ga uopste ni nema(fabricki).Ovaj problem imam otkako sam promenio soferku,pre nije bilo.

Nove soferke su tanje vecinom od originala i vecinom vise magle. To sam na nekoliko svojih vozila ustanovio cim su soferke menjane. Vecinom sad gledam polovnu dobru da ubacim. Stigla i prinova kod mene Audi 100cc -1,8 benzinac.Stara dobra makina

Nazad
Vrh