Kada niste u traktoru, vozite

Treba od nedelje da ga registrujem i onda gas. pa nije mi to puno para,a znam ko ga je vozio od prvog dana i redovno je odrzavan.

Da i ja kažem svoje mišljenje nakon potrošenih hiljada i hiljada litara lože u štokakvim vozilima ; na svim našim pumpama loža je jako lošeg kvaliteta , ali je i ED potpuno isti. Ako u autu nije Boš , nego Delfi , Simens i sl , džaba da mu sipaš svetu vodicu , neće dugo .

Meni opet covek sto radi na pumpi kaze da sipa u passata b5.5 samo lozak od kad je kod njega,nikad nikakvih problema,za mene je to ludost ,mada....100 ljudi sto cudi.
Taj covek lupa gluposti. Imam b5 restajling vec 11god, cim oseti malo losije gorivo radi kao traktor. Trenutno sipam samo na JP.

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG] Evo celicne ptice :)

Krnac, Lajka je odlična za te pare, stvarno super izgleda.
Što se tiče ove dileme ja uvek glasam za benzinca, ili benzinac sa TNG .

Ima li ko Mercedesa 190 W201 2.0 Dizel, 75ks? Kolika vam je potrosnja kod tog auta? Na otvorenom (Brezjak- N. Sad), sa 4 stepenim menjacem prosecna potrosnja 5.6l, ovako u lokalu ide 7l lozike. Ja bi rekao da nije mnogo veliki potrosac.

I moj 190 je trosio oko 6 a na otvorenom a i manje,uglavnom,imao sam 5 ili 6 golfova dvojki,od svake je 190 ica manje trosila.ta 190 je bila od clana dragan kovacev,mislim da i on moze da potvrdi.E 200 (2200ccm)mi je trosio 5,5 do 6l a na otvorenom i 4,7 ovaj sad 220 trosi malo vise,ali je cipovan tu oko 7l ali zato ide nenormalno.

Ima li ko Mercedesa 190 W201 2.0 Dizel, 75ks? Kolika vam je potrosnja kod tog auta? Na otvorenom (Brezjak- N. Sad), sa 4 stepenim menjacem prosecna potrosnja 5.6l, ovako u lokalu ide 7l lozike. Ja bi rekao da nije mnogo veliki potrosac.

Ja sam nekada vozio MB124 sa tim 2.0 motorom od 72ks.
Potrosnja je bila oko 5l/100km, i to je stvarno smesno, udobnost voznje vrhunska, ali dinamaika auta definitivno nije za ovo vreme.
Nema preticanja sa njim, brdo vidi i gde ga nema(tu ide 2 i 3 brzina jedva), jednostavno treba imati stomak za takvu voznju.
Nije za mene, pa je otisao penzioneru, koji je prezadovoljan sa njim..

Nazad
Vrh