Verovatno ti je neispravan neki grejac . Komsija od kako je kupio mercedesa 2004 3000 cm dizelka tesko pali svako jutro verglla vergla dok sastavi i kad sastavi brljavi jedno pet minuta i vise dok se nezagreje a i posle neradi bas nesto extra . Moja mazda na minus 10-15 dva puta na grejac pali kao mina na dodir kljuca .
Zao mi je motor je extra ali je limarija losa poprilicno na svim mazgama .
Sto mislite za taj 2.4 motor pa hvale ga dosta i on navodno prelazi podosta ,nznm jeste da srce dosta ali ide kao avion . Jos se razmisljam da ce pasti registracija od nove godine a malo su jeftiniji u startu pri kupovini zbog kubikaze i zato sto se teze prodaju ali su svi ti sa 2.4 sa vecim paketom opreme i verovatno su bolje odrzavani po meni .
Razmisljo sam i o lanciji libri ali ima bas podosta krseva .
Zao mi je motor je extra ali je limarija losa poprilicno na svim mazgama .
Sto mislite za taj 2.4 motor pa hvale ga dosta i on navodno prelazi podosta ,nznm jeste da srce dosta ali ide kao avion . Jos se razmisljam da ce pasti registracija od nove godine a malo su jeftiniji u startu pri kupovini zbog kubikaze i zato sto se teze prodaju ali su svi ti sa 2.4 sa vecim paketom opreme i verovatno su bolje odrzavani po meni .
Razmisljo sam i o lanciji libri ali ima bas podosta krseva .