Kada niste u traktoru, vozite

Питање за вас љубитеље тих старих аута како ће сад они по овим новим правилима прелазити технички преглед , без катализатора као један од услова код тих локомотива да ли ће се то моћи регистровати и терати

Важи стандард из године које је произведен аутомобил. Исправан мотор са исправним карбураторским системом ће проћи лако.

Što bi neki rekli: zdrava k'o čaša..:osmeh:
Jeli 300 evara ili više?
Mnogo više ,celih 850 e .Registrovana godinu dana.
Ja sam mislio da su jeftini, ti stariji automobili ali ....
Danas je išla kroz atar ,lepo se ponaša po lenijama.
Jeste "krečena" ali je lim zdrav.

Mislim da ne mogu naterati ljude da od jednom prodaju te stare cadjare na otpad ali u ovoj nasoj drzavi je svasta moguce.
Nije svako spreman da prusti sebi bolji auto kad to neko drugi planira.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Па ако се нешто не промени до 05.07. најгоре ће проћи новији аутомобили са скинутим катализатором, дпф-ом и неисправним системом за убризгавање. Ауто-анализа канал на јт, тестирао бмв дизел са једном неиправном дизном и није прошао.
Али вероватно ће бити пар месеци строгоћа а онда више мање на старо.

Пратим огласе већ дуго и никако да преломим и купим. На ПА се враћају на продају аутомобили од пре пар месеци. Свако мало искочи у обавештењима ауто који сам обележио пре неколико месеци. Дошло је до загушења, у мањим селима има плацева и људи који довлаче 4-5 аута месечно.

stalno se okrecu isti oglasi,isteknu prodavac zaboravi da obnovi pa kad se seti okrene opet i tako sve u krug... ja to uz jutarnju kaficu volim da listam za automobile i poljo masine..

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Jedno je stanje na slikama i stanje na licu mesta.Druga stvar su nerealne cene za neke modele pa me ništa ne čudi što se neki automobili prodaju i po dve-tri godine.

Drug juce bio do mene sa ocem,svidja im se B8 Passat a njegov cale malo korpulentniji i dosao da sedne i proba ga.. kaze e ovo je za mene a ima ga 150kg i danas idu da gledaju na placevima sta ima.. kad smo trebali da kupimo auto bili do Kg-a prema Kraljevu sto imaju placevi i gledali prvo Opel Insigniju ono nalickano napickano sija se,a u medjuvremenu stize jedna bela u fullu ja otvorim gepek ono lisce od orasi ko zna gde to stajalo ali jos nije sredjena bila za prodaju,plus copavac jedan i lik kao taj auto treba da dodje i vidi jedan decko ako vam se svidja mozemo da se dogovaramo... mislim se nema od toga nista i na kraju kupimo od coveka iz Paracina njegov licni auto bio mom stricu odlican prijatelj.. jbg svasta ima da se vidi i za sta sve ljudi traze neke nerealne cene

Је л' неко видео репортаже са сајма аутомобила у Шангају?

Оно је просто нереално докле је дошао серијски, не концепт аутомобил.

Puni oglasi krsa, prodajem auto vise od dva meseca, jos niko normalan me nije zvao.
Sve neki sverceru Kragujevac i okolina, prvo sto pitaju je da li ima katalizator...

hahaha ili zamena neka niko ne nudi pare,sve to klosari i prevaranti teski

Prevaranti nego sta...
Pa zahtevaju ovlascenje nece prevod, a sve zenturine neke zovu, kad obnovis oglas posle minut zove

Ja sam svoj ciljani auto lovio po oglasima preko dve godine, čak i obilazio ono što je bilo bliže, i ništa od toga nije valjalo.
Kakvih je tu kanti bilo sa opisom novo, novo..
Naletio sam sasvim slučajno na auto od prvog vlasnika koji nije bio ni oglašen i kod koga je sve bilo u fabričkom stanju.
Nisam se ni pogađao, platio kol'ko je čo'ek tražio i oterao vozilo kući very happy..

Jel ti šalju poruke? 😂
Kada sam prodavao traktor bio je haos, šou program.Jedan ni zdravo ni ko te j.be, pita koja je zadnja?Reko zadnja guma?Ne guma, cena me interesuje, ozbiljan sam kupac.Ozbiljan kupac a žao ti da nazoveš telefonom, verovatno štediš pare jer ipak hoćeš da kupiš traktor!Ma ne, ne mogu trenutno da pričam pa šaljem poruke!Da nemaš možda govornu manu ili ti ne radi zvučnik na telefonu pa je to problem?Druže ti se za.ebavaš, sigurno si postavio lažan oglas traktora samo da bi te ljudi zvali! 😂 Ma jok, oglas sam postavio da bi imao sa kime da se dopisujem...

to tako uvek i biva,ako ti je sudjeno uzimas ako nije ma ko ga jebe..

takve cepanke i treba covek da jebe na poruke,pa jel toliko strasno pozoves i pitas coveka sta te zanima.. a uvek izgovor ne mogu sad da pricam trenutno

Poslednja izmena:
Salju, kad ne odgovorim posalje opet, da zove nece.
Sta reci, zivece ovaj narod

Nazad
Vrh