Kada niste u traktoru, vozite

Од скоро на послу кад прође трактор осети се петролеј. Ко је користио фењер зна о каквом мирису причам. Не може бити чист да га хебеш.

Dosta je mali filter pa sam se plašio da ne krene nešto veliko i zaštopa ga,ovako Mann prvi na udaru,pa ako propusti nešto dočeka ga ovaj mali.

Nema se vremena da skinem rezervoar i isperem ga,mada ga slabo i vozim u poslednjih 6-7 meseci.

Имаш мајстора за "Рено"? Не питам јер те завитлавам. Просто има у Опову један на гласу и вазда има посла.

Имаш мајстора за "Рено"? Не питам јер те завитлавам. Просто има у Опову један на гласу и вазда има посла.
Imam za nesto sitno drugar iz kovacice, ali je jako dobar za fiata. Mislim da za neke komplikovanije stvari ( da ih ne bude) cu morati da trazim nesto ozbiljniji servis...

Ako je 1.5dci to nema ko ne zna. Imam za brij veceg Kadjara.
Hteli kaptura zeni po gradu i lokalu a kaze daj Kadjara snacu se. 😁
Dosta je skuplji kadjar, gledali smo i njega. Za nesto mladje sam trebao jos 5 hilj da dodam da bi ga uzeo. Dosta mi ovo taman mera za mene, do posla, jednom god do mora i to je to...

Боки у Опову, само да дођеш на ред. Има добру репутацију. Ако ти устреба званични, имаш у Панчеву исто Опавчане - "Рено Сава".

Nisam do sad imao renoa nikad. Moj razvojni put je bio zastava stojadin- fiat panda-fiat punto-fiat grande punto-opel korsa, i sad reno kaptur. Ako znas nesto nasta da obratim paznju kod renoa slusam? 🙂
Oko 1,4 tone je tezak...
Mi imamo 3 u dvoristu i za sad zadovoljni, sto se majstora tice na svu srecu nemam nikakve preporuke, samo redovno odrzavanje, normalna voznja i nema brige ;)

Kvalitetno gorivo , kvalitetan filter goriva cesce mijenjati , obratiti paznju na higijenu kod zamjene filtera . Dizne ne dirati , vaditi bez prijeke potrebe . Ako malo prave smole na deklu ,ili ako su podloske malo dobile , ne zuriti sa vadjenjem dizna , najcesce pocrkaju bas poslije vadjenja . Ako mora , pod apotekarskim uslovima raditi .
Mozda jedino provjeriti unafti dal ima spene . Inace dobri motori .
Oce ponekad kljuc da zeza , turbina ,..

Drugari treba mi misljenje skoda yeti 1.8tsi 4*4 2011god.motor,potrosnja,servis? Ako neko ima barem taj motor u nekom drugom autu. Auto da moze i do njiva a i po gradu trazim.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Drugari treba mi misljenje skoda yeti 1.8tsi 4*4 2011god.motor,potrosnja,servis? Ako neko ima barem taj motor u nekom drugom autu. Auto da moze i do njiva a i po gradu trazim.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Moje iskustvo je beži od tih motora. Pasat, Audi, Seat... Nisu moji ali bliskih poznanika. Previše raznoraznih problema plus potrošlja velika. Yeti sam imao u firmi sa 2.0 motorom i za po ataru i terenu katastrofa. Taj automobil je isključivo za asfalt, sve ostalo je samo EPP. Široke gume, nizak, prevelik razmak među točkovima naseda svuda. Loš raspored težine ostajao nam je na livadi čim rosa padne, a kamo li na lošijem putu.

Nazad
Vrh