Sapatnik
Član
Од скоро на послу кад прође трактор осети се петролеј. Ко је користио фењер зна о каквом мирису причам. Не може бити чист да га хебеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam do sad imao renoa nikad. Moj razvojni put je bio zastava stojadin- fiat panda-fiat punto-fiat grande punto-opel korsa, i sad reno kaptur. Ako znas nesto nasta da obratim paznju kod renoa slusam?Renault
Koliko je tezak on?
Imam za nesto sitno drugar iz kovacice, ali je jako dobar za fiata. Mislim da za neke komplikovanije stvari ( da ih ne bude) cu morati da trazim nesto ozbiljniji servis...Имаш мајстора за "Рено"? Не питам јер те завитлавам. Просто има у Опову један на гласу и вазда има посла.
Dosta je skuplji kadjar, gledali smo i njega. Za nesto mladje sam trebao jos 5 hilj da dodam da bi ga uzeo. Dosta mi ovo taman mera za mene, do posla, jednom god do mora i to je to...Ako je 1.5dci to nema ko ne zna. Imam za brij veceg Kadjara.
Hteli kaptura zeni po gradu i lokalu a kaze daj Kadjara snacu se.
Nije, Goran Subotin. Sve sto mi je do sada trebalo oko korse i punta mi je on zavrsavao godinama....
Mi imamo 3 u dvoristu i za sad zadovoljni, sto se majstora tice na svu srecu nemam nikakve preporuke, samo redovno odrzavanje, normalna voznja i nema brigeNisam do sad imao renoa nikad. Moj razvojni put je bio zastava stojadin- fiat panda-fiat punto-fiat grande punto-opel korsa, i sad reno kaptur. Ako znas nesto nasta da obratim paznju kod renoa slusam?
Oko 1,4 tone je tezak...
Drugari treba mi misljenje skoda yeti 1.8tsi 4*4 2011god.motor,potrosnja,servis? Ako neko ima barem taj motor u nekom drugom autu. Auto da moze i do njiva a i po gradu trazim.
Sent from my WP5 using Tapatalk