MOMOSARIC
Član
Dali on ima varijabilnu geometriju ?Gorane, može li se geometrija proveriti i eventualno malo podmazati/razraditi bez skidanja turbine sa motora.
VW 1,9tdi ASZ motor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali on ima varijabilnu geometriju ?Gorane, može li se geometrija proveriti i eventualno malo podmazati/razraditi bez skidanja turbine sa motora.
VW 1,9tdi ASZ motor.
Pa normalno da ima uđeš MAP senzor...Зар не би требало дијагностика да покаже колико пуни, не знам да ли постоји опција на контролној табли где показује притисак пуњења.
Ništa ne možeš da zezneš ako očistiš,može samo da bude bolje.Ja vozim, da kažem, normalno i pri takvoj vožnji uopšte ne dosipam između zamena. Sa maksimuma svuče otprilike do pola.
Turbina dobro puni, vuča je odlična, ali bih svakako voleo da je pregledam.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ja sam na Audi stavio mali filter na dovodno crevo,jer po Mann specifikaciji filter goriva se menja na 30k km,ovako mali filterčić 350din menjam na malom servisu,šta propusti Mann dočeka on.Генерално немамо добар дизел за ништа више од еуро-3, евентуално еуро-4. То кажу из иностранства кад продавају нова возила са дизел мотором. Али свеједно узму паре.
Користим оба произвођача адитива за бензин и могу слободно рећи други се показао као бољи. Приметно је и на потрошњи горива.