Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Presvlake kod nas nećeš naći.Sad sam u potrazi za par stvari da bi auto bio u full opremi...trebaju mi barok felne,potkovica i presvlake od jambolije ili teleće kože...
Najteže će biti sa presvlake pa ako negde neko nešto čuje nek javi...
Baš razmišljam već pola sata o tome što si rekao...skup sport,da svakako,slažem se...Presvlake kod nas nećeš naći.
Preko polovne očuvane koštaju po par hiljada €,u Nemačkoj nove mala privreda oko 800€ komplet,kvalitet skoro kao OEM,imaš i kineski kvalitet i miris za oko 300€.Skup sport si izabrao i srećno sa delovima,trebaće ti puno sreće
Imam drugara koji samo o oldtajmerima misli,priča i radi Zato kažem da je skup sport.Baš razmišljam već pola sata o tome što si rekao...skup sport,da svakako,slažem se...
Da li je švalerka jeftiniji sport,ili kafana,kladionica...cigarete trošim više od 20 godina,pa ja sam ovakvih mečki popušio do sad ko zna koliko...tako da skup sport sve je to relativno...
Ja ceo život imam neke snove i želje,i kad si mogu priuštiti bar jedan korak ka ispunjenju svojih snova,pa što da ne,jednom se živi...
Svo to moje zadovoljstvo košta koliko i neki malo bolji nov auto,pa takvih ljudi je mnogo više od nas entuzijasta pa nikom ništa...
Kad mi se treće dete rodilo pre par meseci,ćerka moja,ja sam zamislio da ću je na svadbi voziti u beloj 123ki..i eto,ja je kupio, eto dokle doseže moja glupost...
Imaju ustanove određeni sprat gde se takvi leče,jbg...
Cestitke, koji motor, el barem 240D ako nije 300 ?Baš razmišljam već pola sata o tome što si rekao...skup sport,da svakako,slažem se...
Da li je švalerka jeftiniji sport,ili kafana,kladionica...cigarete trošim više od 20 godina,pa ja sam ovakvih mečki popušio do sad ko zna koliko...tako da skup sport sve je to relativno...
Ja ceo život imam neke snove i želje,i kad si mogu priuštiti bar jedan korak ka ispunjenju svojih snova,pa što da ne,jednom se živi...
Svo to moje zadovoljstvo košta koliko i neki malo bolji nov auto,pa takvih ljudi je mnogo više od nas entuzijasta pa nikom ništa...
Kad mi se treće dete rodilo pre par meseci,ćerka moja,ja sam zamislio da ću je na svadbi voziti u beloj 123ki..i eto,ja je kupio, eto dokle doseže moja glupost...
Imaju ustanove određeni sprat gde se takvi leče,jbg...
Jebo N47 ja to rasturam u delovima, motor ode još se ne ohladi