Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam, pre neke dve godine..@sremac84, jesi li na kraju kupio w211 ili w212? Znam da si ranije pisao da ti neko nudi.
Koliko ste prešli km za 6 godina?Mercedes w212 za svaku preporuku...
Za 6 godina samo smo se dva puta vozili na šlepu
Jednom sa skupa forumaša u Zrenjaninu i letos sa Lefkade...
Mislim na Ladu Specijalku koja se ovde vozila i svi su znali o kom se autu radi.Која ти је "Лада Специјал"?
ВАЗ 2103
... или ВАЗ 2106
?
Koliko ste prešli km za 6 godina?
@sremac84, nisam te razumeo na kraju koji si pazario? w211 ili w212?
Пааа... беше тзв. "Лада Специјал 1500" (мотор од 1.452 литара са ознаком 2103), што је био модел ВАЗ 2103, а беше и "Лада Специјал 1600" (мотор од 1,569 литара са ознаком 2106; осим по ознаци, онакав какав се стављао у "Ниве" до појаве 1,7 мотора), што је модел ВАЗ 2106, а спољне разлике на аутомобилима су такве да дају различит "вајб" тим моделима. Зато и питам да ли правиш разлику између та два модела.Mislim na Ladu Specijalku koja se ovde vozila i svi su znali o kom se autu radi.
Na 2.0 N47 motorima puca lanac, baš zbog neodržavanja, ponajviše zbog dugih intervala zamjene ulja. Fabrika preporučuje na 30 hiljada i to ga uništi. Taj motor je ugrađivan mislim od 2007 do 2014 godine. Inače jak i ekonomičan motor.
A 3.0 je aždaja koja ide i ide.
Neko je pitao koliko košta održavanje nekog premium brenda, to sve zavisi od predhodnih vlasnikam kako su održavali
[/QUOTE
Specijal je bila 1500 a 1600 je bila 2106 i ona je nosila oznaku "Super"Пааа... беше тзв. "Лада Специјал 1500" (мотор од 1.452 литара са ознаком 2103), што је био модел ВАЗ 2103, а беше и "Лада Специјал 1600" (мотор од 1,569 литара са ознаком 2106; осим по ознаци, онакав какав се стављао у "Ниве" до појаве 1,7 мотора), што је модел ВАЗ 2106, а спољне разлике на аутомобилима су такве да дају различит "вајб" тим моделима. Зато и питам да ли правиш разлику између та два модела.
Nama je sad provrtela osovinica na uljnoj pumpi, stavili drugi set i teraj dalje...Kao vw 2.0 tdi sto bije los glas.
U stvari motor nije los, cak je odlican vec vlasnik ima problem...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока