aca74
Član
Ja sam prvi dan po poslupljenju bio na tehničkom. Da su najavljivali uradio bi pre odmora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi jediniJa sam prvi dan po poslupljenju bio na tehničkom. Da su najavljivali uradio bi pre odmora.
26og i 28og jula registrovano dva auta... Znači dobro sam prošao... Do dogodine svakako...pocetkom avgusta se desilo ovo poskupljene pa ko je na kraj jula isao-dobro je prosao
Nikad ti se nije to desilo?Pa kako ćeš otići do tehničkog sa neregistrovanim autom?
Tehnicki sam uradio pred istek registracije, on vazi 30 dana tako da mogu pocetkom septembra da registrujem auto bez problema.Pa kako ćeš otići do tehničkog sa neregistrovanim autom?
Prošle godine ja čekam na tehnički, ispred mene čovek kome je pre 7 meseci istekla registracija. I čovek nabraja gde je sve vozio po Srbiji i nigde ga ni jednom nije zaustavila policija... Ja slušam i ne verujem kakvih likova sve ima.Pa kako ćeš otići do tehničkog sa neregistrovanim autom?
Можда је заборавио. Знам за случај.Prošle godine ja čekam na tehnički, ispred mene čovek kome je pre 7 meseci istekla registracija. I čovek nabraja gde je sve vozio po Srbiji i nigde ga ni jednom nije zaustavila policija... Ja slušam i ne verujem kakvih likova sve ima.
Poslednjih 20 god uvek registrujem auto mesec dana pre isteka registracije. Meni tako jednostavnije nego da čekam dan-dva pre isteka kao većina.Nikad ti se nije to desilo?
Ja sa tim nemam problem... Par puta mi je auto zaglavio kod majstora pred registraciju pa sam morao tako...
Ali sada ima kanera koje snimaju neregistrovano vozilo i šalju kazne na adresu vlasnika vozila.Prošle godine ja čekam na tehnički, ispred mene čovek kome je pre 7 meseci istekla registracija. I čovek nabraja gde je sve vozio po Srbiji i nigde ga ni jednom nije zaustavila policija... Ja slušam i ne verujem kakvih likova sve ima.
У Републици Српској такође,није битно ако те данас сликала,сутра ако наиђеш опет исто. Другар 20 дана ишао на посао а истекла регистрација,заборавио. Укупно око 2000е казна.Ali sada ima kanera koje snimaju neregistrovano vozilo i šalju kazne na adresu vlasnika vozila.
A kako je kod vas sa prekoracanjem brzine ako blicneУ Републици Српској такође,није битно ако те данас сликала,сутра ако наиђеш опет исто. Другар 20 дана ишао на посао а истекла регистрација,заборавио. Укупно око 2000е казна.
Ja sam cuo, ali nisam imao vremena. Sad moram tovariti na prikolicu (motor) pa da nosim tamo.Ja sam prvi dan po poslupljenju bio na tehničkom. Da su najavljivali uradio bi pre odmora.
Jel vi gasite te aute kad idete nizbrdo kada trošite ispod 7-8 litara?
Davno sam rekao da taj nesretni uredjaj (pokazivac potrošnje) treba izbaciti iz auta! Da li vam se slaze tankovanje u litrama sa pokazivačem, tu da vas čujem? Za Opel i WV znam da lazu za oko 12-15%, Corola mi je tačna kao sat, Dustera i ne gledam koliko troši
Do 10 km/h preko ograničenja nema kazne, preko toga po zvaničnom cjenovniku. Ako platiš u roku od 8 dana pola se prašta.A kako je kod vas sa prekoracanjem brzine ako blicne
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk