Kada niste u traktoru, vozite

Ja sam prvi dan po poslupljenju bio na tehničkom. Da su najavljivali uradio bi pre odmora.

Tekst od pre par dana .

Prošle godine ja čekam na tehnički, ispred mene čovek kome je pre 7 meseci istekla registracija. I čovek nabraja gde je sve vozio po Srbiji i nigde ga ni jednom nije zaustavila policija... Ja slušam i ne verujem kakvih likova sve ima.
Можда је заборавио. Знам за случај.

Nikad ti se nije to desilo?
Ja sa tim nemam problem... Par puta mi je auto zaglavio kod majstora pred registraciju pa sam morao tako...
Poslednjih 20 god uvek registrujem auto mesec dana pre isteka registracije. Meni tako jednostavnije nego da čekam dan-dva pre isteka kao većina.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ali sada ima kanera koje snimaju neregistrovano vozilo i šalju kazne na adresu vlasnika vozila.
У Републици Српској такође,није битно ако те данас сликала,сутра ако наиђеш опет исто. Другар 20 дана ишао на посао а истекла регистрација,заборавио. Укупно око 2000е казна.

У Републици Српској такође,није битно ако те данас сликала,сутра ако наиђеш опет исто. Другар 20 дана ишао на посао а истекла регистрација,заборавио. Укупно око 2000е казна.
A kako je kod vas sa prekoracanjem brzine ako blicne

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Jel vi gasite te aute kad idete nizbrdo kada trošite ispod 7-8 litara?
Davno sam rekao da taj nesretni uredjaj (pokazivac potrošnje) treba izbaciti iz auta! Da li vam se slaze tankovanje u litrama sa pokazivačem, tu da vas čujem? Za Opel i WV znam da lazu za oko 12-15%, Corola mi je tačna kao sat, Dustera i ne gledam koliko troši

Trosi 0 nizbrdo :)
Na laguni (obe grandtour) tacan u ml. Auto pun ko brod, i gumeni camac je bio “unutri”, sreca NE naduvan, ~1800 km, kenuli s ~80 m nmv, bili na 1340, max. 1800 m, pola auto put, normalna voznja, sa malo klime (posto je bio oko 20’), 6,3-6,4. Uzbrdo do kuce 12+% kroz 7-8 km. Nizbrdo i u drugoj brzini ubrzava auto od 150 ks, bez da pipnem gas, uzbrdo 20, ponekad 25+ l trenutna. Motor 2.2… 1.9 je trosio ~ litru manje. Na to sam bio navikao :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh