geci
Član
I ja sam jos sitni pa paradno po me biciklo![](//emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tektiranje. Zaštita donjeg dela auta.Tek.. sta ?
Bez voska.Kako ko koga zezne a i uradi,nekad bilo 50-60e sa materijalom a sad mislim da su ruke toliko.Hoces i vosak?
Imam ja. Prostora koliko hoćeš, lepo se vozi, 2.0 TDI 140ks, sa 7 sedišta, nekad dođe zgodno. Ali u 95% slučajeva su sklopljena ta dva, i odma je gepek veći. Zgodno što je visok pa lako dečije ubacujem i ja i supruga tako da za porodičan auto fantazija. Potrošnja ko potrošnja, mogao bi i manje a može i više.Ima li neko iskustva sa VW Touran,2007 -2010.,kakav je auto, potrošnja, održavanje...?
Где си на Златибору?Ја се управо вратио...Ja sam upravo stigao na zlatibor, audi a4 1.9tdi 05to,veći deo autoput, potrošnja po bordu 7.8l...
Ja još nisam posedovao auto, mali ili veliki, benzin ili dizel, pa ni čuveni golf 2,koji je trošio 5l po gradu... Po kom gradu?semafor?pružni prelaz? Čep u špicu saobraćaja, gužva i zastoj?
Ili je to po selu gde kad si krenuo negde onda si i stigao, gde je milina i mir jer nema gužve, gde se ne vrtiš pola sata ili više da nađeš jbni parking?
Nije ista klasa samo je rezervoar istog kapaciteta... 70 lit... Renault Laguna Grandtour 2.2 DCI (150 ks) 1040+ km... Renault Laguna Grandtour 1.9 DCI (120 ks) 1240+ km.Pa evo racunaj u sarana mi staje 70litara dizela i ako je pun prelazim 1000km bez problema ali u tim km vecina je lokal,plus da ga vozim po propisima znaci 50-80-130 mogao bi vise da predjem ali sa saranom da idem 80 zaspao bi,ni kola vise nisu sta su bila. Ladu kad sam poterao malo vise od 80 mogao sam da poletim