Kada niste u traktoru, vozite

I ja sam jos sitni pa paradno po me biciklo

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Vec pune tri godine vozim opel zafiru b 1.9 cdti 2006 godiste. Zadivoljan sam sa konforom i udobnoscu a odrzavanje i potrosnja je opet tu negde da je dizel malo jeftiniji bilo bi idealno.

Ne bi trebalo da bude skuplje od 100e sa sve materijalom(kvalitetnim),e sad tu je pitanje kako ce majstor ocistiti i odmastiti pod i ostalo,gledao sam dosta automobila gde su "majstori" radili pa je rizla vec prve zime skinula zastitu sa koseva.
Po meni je kod Kie skroz ok njena fabricka zastita, doduše hoce da pokaze koroziju na nekim manje bitnim delovima tipa nosac hladnjaka,sina branika...

Ima li neko iskustva sa VW Touran,2007 -2010.,kakav je auto, potrošnja, održavanje...?
Imam ja. Prostora koliko hoćeš, lepo se vozi, 2.0 TDI 140ks, sa 7 sedišta, nekad dođe zgodno. Ali u 95% slučajeva su sklopljena ta dva, i odma je gepek veći. Zgodno što je visok pa lako dečije ubacujem i ja i supruga tako da za porodičan auto fantazija. Potrošnja ko potrošnja, mogao bi i manje a može i više.

Za sada nisam imao nekih intervencija, ali vw kao vw, delova na sve strane. Majstora dobrog imam, tako da nemam brige.

Vozim povremeno i a4, a juče sam seo vozio a6. Neko reko ko kovčeg, ali nije za upoređivanje, druge su to klase. Ali teško da će limuzina biti zamena za Tourana, zaista mesta za dvesta. :D

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Potrosnja po gradu
a41efee7a9ffa47d786a45e313c609dd.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja sam upravo stigao na zlatibor, audi a4 1.9tdi 05to,veći deo autoput, potrošnja po bordu 7.8l...
Ja još nisam posedovao auto, mali ili veliki, benzin ili dizel, pa ni čuveni golf 2,koji je trošio 5l po gradu... Po kom gradu?semafor?pružni prelaz? Čep u špicu saobraćaja, gužva i zastoj?
Ili je to po selu gde kad si krenuo negde onda si i stigao, gde je milina i mir jer nema gužve, gde se ne vrtiš pola sata ili više da nađeš jbni parking?

Ja sam upravo stigao na zlatibor, audi a4 1.9tdi 05to,veći deo autoput, potrošnja po bordu 7.8l...
Ja još nisam posedovao auto, mali ili veliki, benzin ili dizel, pa ni čuveni golf 2,koji je trošio 5l po gradu... Po kom gradu?semafor?pružni prelaz? Čep u špicu saobraćaja, gužva i zastoj?
Ili je to po selu gde kad si krenuo negde onda si i stigao, gde je milina i mir jer nema gužve, gde se ne vrtiš pola sata ili više da nađeš jbni parking?
Где си на Златибору?Ја се управо вратио...

Pa evo racunaj u sarana mi staje 70litara dizela i ako je pun prelazim 1000km bez problema ali u tim km vecina je lokal,plus da ga vozim po propisima znaci 50-80-130 mogao bi vise da predjem ali sa saranom da idem 80 zaspao bi,ni kola vise nisu sta su bila. Ladu kad sam poterao malo vise od 80 mogao sam da poletim

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nije ista klasa samo je rezervoar istog kapaciteta... 70 lit... Renault Laguna Grandtour 2.2 DCI (150 ks) 1040+ km... Renault Laguna Grandtour 1.9 DCI (120 ks) 1240+ km.

Nazad
Vrh