mirosti
Član
Možda ima i prednju vuču..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto su lako polozile neznaci da znaju da voze,moja se bogami dobro pomucila jedno mesec dana dok nije polozila kod menePravo da ti kazem ja sam se iznenadio kako je sve to brzo i lako zavrsila mislim na obuku i polaganje jer je prvi put sela za volan ali me hvata strah kako ce sad u realnoj voznji da se snadje
To sam i ja mislio, da se ja pitam nebi ona skoro videla dozvoluTo sto su lako polozile neznaci da znaju da voze,moja se bogami dobro pomucila jedno mesec dana dok nije polozila kod mene
Ali kad vecina kola pogotovo novija imaju taj tasterMa nije potrebno da bude jugo,ali kandidatu koji se obučava dati auto sa hill holderom je glupost,šta je sledeće parking senzori i kamera.
Ja kad sam polagao odeš u najstrmiju ulicu i samo se na pola uzbrdice razdere koči i onda kreni,a ne smeš ručnu da koristiš.Iz drugog puta si naučio da držiš vagu.