Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaaa Nidžo vidi se da je dobra cena kupusa ove godine............................neka dobro služi
E tu je najveca greska,pa treba ih posle palaganja bas gurati,pa iskreno niko ni od nas nije bio iskusan u pocetkuVremenom će popraviti stil vožnje, tako je bilo kod mene. Mislim da je veći problem kod onih početnika koji imaju strah od vožnje. Čak znam ljude koji imaju desetak godina vozačku i nakon polaganja nikad nisu sjeli za volan.
Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka
Pravo da ti kazem ja sam se iznenadio kako je sve to brzo i lako zavrsila mislim na obuku i polaganje jer je prvi put sela za volan ali me hvata strah kako ce sad u realnoj voznji da se snadjeAli morate izvestavati posto i mene to ceka za par godina pa da znam
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Iskreno ja kad sam polagao imao sam ekstra instruktora,on je od prvoga dana nas forsirao znakove i pravilo desne strane da je to osnovno sta moramo znati,drugo kao manje vazno. Ali bilo kad imas prilike guraj je u kola i nek te vozi. Mene tako moja zena,polozila sa 18 god pa od tada nije sela u kola ali od kad se udala namerno sam je terao da vozi ona. Do kraja kad je radila u susednom selu pa isla zimi na posao iskreno ja bi se usrao po takvom ledu da vozim a ne ona a ipak je otisla na posaoPravo da ti kazem ja sam se iznenadio kako je sve to brzo i lako zavrsila mislim na obuku i polaganje jer je prvi put sela za volan ali me hvata strah kako ce sad u realnoj voznji da se snadje
Zar nije 2x1 ako je pogon samo na jednom tocku?A za njivu standard 2x2 nista ne trosi,ama bas ponekad par piva ali i to slabo posto sutra dan onda boluje![]()
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk