Kada niste u traktoru, vozite

Marko prelep ljubimac, neka dobro služi i mnogo bezbednih kilometara da pređe. Pasat moj ljubimac.
Daner, i tebi svaka čast, da dobro služi insignija.
Hvala puno, izbor je bio Audi A4 ili ovaj, motori su isti ,cena auta a i cena rezervni delova je presudila, takođe VW je moj izbor oduvek,ali mi kod njih smeta što dosta škrtare na opremi, e kod ovog mog modela su se otvorili da kažem pošteno, auto je uvežen iz Holandije,bio je u vlasništvu direkcije neke putarske firme, dobio sam njihovu saobraćajnu i ostale papire,oni su bili jedini vlasnici, kilometraža kad je kupljen je bila 218000 ,proverena u ovlašćenom VW servisu kao i komplet servisna istorija, sve i jedan servis se poklapa sa servisnom knjigom.Tako da je auto zasigurno dobar. Ja sam prešao sa njim skoro 30000 ,za godinu i mesec,za sad urađen veliki servis ,mali redovno,i promenjeni prednji diskovi i pločice,jer je kompjuter prijavio istrošenost istih i to je sve.Evo malo na videu kako su to švabe upakovale :)

Alcantara sedišta i digitalna tsbla. Ima taj ozbiljnu opremu.
Extra auto nema šta, a voziš i ti dosta, čim je prešao skoro 30 000 za godinu dana.

To su nissan-renault motori. Nema razlike - sem softvera - sto se mercedesa tice.
Inace je mercedes bio vrh, koristili smo duze vreme w114 220D ( :D ), sad ove nove generacije toliko ne poznajem, samo ponekad divim kakva su vozila... ali mislim da globalizacija uzeo danak...

Ja mislio i ovaj u E klasi 2.0 da je reno.
Ja imam A180d. 1.5 dci 7g. Ide veoma lepo.
Pre toga vozio Insigniu 2.0 163 ps isto automatik .jeste da nije ista klasa automobila ,ali prednost dajem insigniji u svemu .mercedes samo se lakše vozi .okretniji je.

Meni se svidja E250 cdi 204ks,ali puno para za moj dzep. A i kad bi dao tolike pare,mogao bi da uzmem passata b8 sa bar 100000km manje i 3-4 godine mljadji.

Jel ima neko multimediju na Opel Astri J ili Insignija? Koja je bolja android tip ili tesla tip?

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Ja planiram onu vecu uzeti, tj tesla.
Ja koliko sam razumeo obe su android, samo veci ekran na tesla modelu.

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Ja planiram onu vecu uzeti, tj tesla.
Ja koliko sam razumeo obe su android, samo veci ekran na tesla modelu.

Sent from my POCO F3 using Tapatalk
I ja se razmisljam o Tesli al prvo da proverim iskustva od drugih ljudi,aj javi ako ugradis u skorije vreme?

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Nazad
Vrh