Momo ako ne daDu ništa doteraj ga kod mene pa ću napraviti kokošinjac jer mi je skupa registracija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno, izbor je bio Audi A4 ili ovaj, motori su isti ,cena auta a i cena rezervni delova je presudila, takođe VW je moj izbor oduvek,ali mi kod njih smeta što dosta škrtare na opremi, e kod ovog mog modela su se otvorili da kažem pošteno, auto je uvežen iz Holandije,bio je u vlasništvu direkcije neke putarske firme, dobio sam njihovu saobraćajnu i ostale papire,oni su bili jedini vlasnici, kilometraža kad je kupljen je bila 218000 ,proverena u ovlašćenom VW servisu kao i komplet servisna istorija, sve i jedan servis se poklapa sa servisnom knjigom.Tako da je auto zasigurno dobar. Ja sam prešao sa njim skoro 30000 ,za godinu i mesec,za sad urađen veliki servis ,mali redovno,i promenjeni prednji diskovi i pločice,jer je kompjuter prijavio istrošenost istih i to je sve.Evo malo na videu kako su to švabe upakovaleMarko prelep ljubimac, neka dobro služi i mnogo bezbednih kilometara da pređe. Pasat moj ljubimac.
Daner, i tebi svaka čast, da dobro služi insignija.
Da C180. Stim da su ti motori 1.5 i 1.6dci ugradjivani u a,b,c ,cla i gla klasu , u osnovi renoovi , ali totalno prepakovani i izmjenjeni u mercedesu pocevsi od pokretnih dijelova do upravljanja .Mercedes u neke modele ugrađuje Renoove motore nisam siguran ali mislim da 1.8 je Renoov.
Samo 1.5 i 1.6, nije 2.01.5dci i 2.0 dci.
I ja se razmisljam o Tesli al prvo da proverim iskustva od drugih ljudi,aj javi ako ugradis u skorije vreme?Ja planiram onu vecu uzeti, tj tesla.
Ja koliko sam razumeo obe su android, samo veci ekran na tesla modelu.
Sent from my POCO F3 using Tapatalk