Kada niste u traktoru, vozite

Moguce kompresija da je slabija na ta dva cilindra gde je korekcija veca. Ono sto na primer mozes da probas je da zamenis mesta diznama. Te dve sto imaju korekciju stavis tamo gde su dobre i obrnuto. Ako je do dizni na dijagnostici ce se promeniti korekcija, ako je do motora onda ce i dalje ista dva cilindra da prave problem

@MOMOSARIC Trik pitanje :osmeh:. S obzirom da je u atmosferi 78% azota i da ne bi trebalo da ucestvuje u procesu sagorevanja znaci 78% i u izduvu :osmeh: Osim ako ne mislis na azotne okside oko kojih se digla cela ta frka sa euro normama. Stvaraju se pri visokoj temperaturi i visku kiseonika - bas ti uslovi su u dizel motoru - i ima ih mozda 0.01-0.1 % u izduvnim gasovima. Mislim da se ne mere na tehnickom pregledu, vec samo dimnost tj. cadj

Tek sad vidim da si dodao da mislis na azotne okside, odgovor je jasan onda

Poslednja izmena:
To je tačno ali su ipak svetski brend koji je prisutan na svakom delu planete ali stvarno bode oči kada vidiš koliko trule u odnosu na neke konkurentske marke čiji modeli vrede kao jedan veliki servis na E klasi.
Kolega, c220 do 2006 sa duplim lancem... ima servis kao traktor... ulje, ulosci filtera,teraj...

Da se pohvalim
b8f4690bb19001fe04f7e88fb2b3be96.jpg

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

Hvala Aco, ja sam se dvoumio izmedju B7 Passata i insignie , ali bila mi je lepsa insignia, i iskoci jako cuvan primerak, sa finim motorom
Nisam mogao odoleti.Ide kao metak.

Ocuvana ne verovatno, bukvalno unutrasnjost nova, nema nide nista izlizano, napuklo itd.
Jos dobijem set alu felni 17 sa novim continental gumama koje nisu ispod 1000e.

Na insigniji su 245/45/18.
Lezi na putu jezivo.
Dobijem i kljuc zapakovan jos u vakumu.
Nisam znao sta je u kutijici , kad otvorih ono rez. kljuc.

a905ab28b124aa7e84d6bf4fef1e92d9.jpg
08fc9404bf9067c6d140f7b6750d9cce.jpg

Sent from my POCO F3 using Tapatalk

@daner imam istu, samo sto nije turbo, ne znam ni sta mu to znaci? Je l automatik? Jako mi se svidja sto ima tako velik precnik tocka, dosta je udobna. Samo sto je teska mrcina

Svaka čast daner, imaš neku hedonističku crtu i voliš da uživaš u lepim stvarima što je po meni ok, jer jednom se živi..:ppozdrav:
Jedan od lepših auta ovog vremena..
Dali smemo saznati cenu tog zadovoljstva?

Nazad
Vrh